Yoyogi Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 (edited) Da me osude na smrt, da me pitaju koju bih poslednju pesmu u životu bih hteo da čujem, bila bi ova. Jimmy Hendrix, "All along the watchtower". All along the Watchtower Imam bar 30 verzija te legendarne pesme Bob Dylan ispevao tu tradicionalnu pesmu, prvi. Edited March 6, 2020 by Yoyogi
Amigo Posted March 31, 2020 Posted March 31, 2020 Imao sam srecu da budem na njegovom koncertu prije nekoliko godina.
Amigo Posted November 26, 2021 Posted November 26, 2021 Tommy Iommy, legendarni gitarsta Black Sabbath-a, covek kojem je masina odsekla vrhove prstiju i pored toga izuzetno svira na svom SG-u, je izbacio novu stvar.
MC Thunder 2 Posted December 6, 2021 Posted December 6, 2021 Bill i Brent iz Mastodona. Za mene nema mnogo boljeg od toga.
Besni lala Posted January 21 Posted January 21 simple truths about life ... ...They come runnin' just as fast as they can 'Cause every girl crazy 'bout a sharp dressed man ... I dalje smo najkulji jebeš sedam i po banki Orianthi
Besni lala Posted January 22 Posted January 22 Samo još jedna iz edicije - kako to izgleda kad dame uzmu stvari u svoje ruke Je-bo-te...
Recommended Posts