Jump to content

Tiketi

Drug Crni

Recommended Posts

1 minute ago, elmulinho said:

Ja sebi brojim igrace po tiketima, i do juce sam u EL bio 16/22, pao 6 igraca na 6 razlicitih tiketa 🙂

Konacno da skinem mrak i ja

Kada je zanimljiv EL dan volim da promešam nekoliko tiketa, ali slično kao i sa NBA player props, kada naleti dobar dan pitanje je samo da li si lepo složio igrače ako igraš više tiketa.

Uglavnom je ovaj recept najbolji, dva-tri igrača koji ti se najviše dojme i to je to. Ja volim da čačnem i nekog na preniskoj granici usled forme (Šmits i Howard sinoć npr.), pa dodaj jednog izglednog, dodaj ovog...

1 minute ago, Charles De Ketelaere said:

Kada je zanimljiv EL dan volim da promešam nekoliko tiketa, ali slično kao i sa NBA player props, kada naleti dobar dan pitanje je samo da li si lepo složio igrače ako igraš više tiketa.

Uglavnom je ovaj recept najbolji, dva-tri igrača koji ti se najviše dojme i to je to. Ja volim da čačnem i nekog na preniskoj granici usled forme (Šmits i Howard sinoć npr.), pa dodaj jednog izglednog, dodaj ovog...

Ja ne igram tako, obicno jedan tiket, 2 ili 3 igraca po danu. Evo npr gledam danas, bas mi se nista ne svidja toliko, uzecu dvojicu od Okobo 12.5, Milutinov 11.5, CMM 7.5, Clyburn 14.5. Nikada ne bih igrao minus u EL, to mi nikakvog smisla nema. Sad jos da odlucim koju dvojicu

9 minutes ago, elmulinho said:

Nikada ne bih igrao minus u EL, to mi nikakvog smisla nema. 

Ja 90% igram plus, osim kada nekoga baš "namirišem" kao Puntera sinoć, gledao sam ga tri godine i prosto očekivao da će gledati njemu da iseku bilo kakav ritam. A i 18,5+ je baš ozbiljna granica.

Inače, iz proverenih izvoratm znam da kladionice stavljaju nešto veće granice na igrače nego što im modeli i projekcije kažu, prosto jer je igra na plus daleko popularnija među ljudima i tu imaju lagani edge. Zato najčešće pravi, kvalitetni tipsteri tu i nađu prilike, na manje poena.

U NBA je češća fluktuacija rekao bih, mnogo više se igra, load management, blowouts itd. tako da definitivno ima više smisla tu naći neki value na manje koševa.

9 minutes ago, elmulinho said:

Evo npr gledam danas, bas mi se nista ne svidja toliko, uzecu dvojicu od Okobo 12.5, Milutinov 11.5, CMM 7.5, Clyburn 14.5. 

Ja preskačem danas, Clyburn mi se crta za 18+ utakmicu ali sam se na njega opekao već više puta ove sezone, Okobo mi se dopada a njega i Diallo-a najčešće igram iz Monaka. 

LeDay ili Mirotić mi imaju smisla, prvi i zbog prethodne tri sezone a i u odličnoj su formi obojica. Petrušev takođe ali neko od ove trojice mi se čini da će ući u probleme sa faulovima jer su baš izražene napadačke opcije, a ne znam koliko se poništavaju uzajamno, ne deluje mi da će neko nekoga tu zaključati. Nezgodan dan.

Edited by Charles De Ketelaere

10 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Ja 90% igram plus, osim kada nekoga baš "namirišem" kao Puntera sinoć, gledao sam ga tri godine i prosto očekivao da će gledati njemu da iseku bilo kakav ritam. A i 18,5+ je baš ozbiljna granica.

Inače, iz proverenih izvoratm znam da kladionice stavljaju nešto veće granice na igrače nego što im modeli i projekcije kažu, prosto jer je igra na plus daleko popularnija među ljudima i tu imaju lagani edge. Zato najčešće pravi, kvalitetni tipsteri tu i nađu prilike, na manje poena.

U NBA je češća fluktuacija rekao bih, mnogo više se igra, load management, blowouts itd. tako da definitivno ima više smisla tu naći neki value na manje koševa.

Pa da, ali ne mogu u Evropi da igram minus, brt evo ti primer Dobrica protiv Bajerna, nikada ne znas kome ce trener uvaliti loptu u ruke i reci sutni 15 puta. Takva je Evropa jednostavno, treneri traze prednost gde mogu. Ali zato kod nosioca mogu da procenim solidno dobro gde ima prednost. 

Tipa CMM veceras, imace brat izmedju 25 i 30 minuta, dati 8 poena za njega je nista apsolutno. Prosla protiv Bajerna ne pokazuje bas nista sto je imao 0. Duplo je kolo u gostima, vadice se poeni gde znaju i umeju, verujem da ce neretko to biti CMM.

11 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Ja preskačem danas, Clyburn mi se crta za 18+ utakmicu ali sam se na njega opekao već više puta ove sezone, Okobo mi se dopada a njega i Diallo-a najčešće igram iz Monaka. 

LeDay ili Mirotić mi imaju smisla, prvi i zbog prethodne tri sezone a i u odličnoj su formi obojica. Petrušev takođe ali neko od ove trojice mi se čini da će ući u probleme sa faulovima jer su baš izražene napadačke opcije, a ne znam koliko se poništavaju uzajamno, ne deluje mi da će neko nekoga tu zaključati. Nezgodan dan.

Clyburnu je ovo takva prilika da da 20, samo je problem sto ko igra Clyburna ocigledno ne ceni dovoljno svoj novac. Stetocina najveca. Petrusev je vec sada na 17.5, ne mogu to da igram nikako. Previse je za igraca koji zavisi od CMMa i Tea

1 minute ago, elmulinho said:

Pa da, ali ne mogu u Evropi da igram minus, brt evo ti primer Dobrica protiv Bajerna, nikada ne znas kome ce trener uvaliti loptu u ruke i reci sutni 15 puta.

Ja imam neke svoje postulate, role player-e u EL gotovo nikad ne igram minus koševa, baš zbog toga što mogu da ubace dva otvorena šuta i padneš. Ali volim da ih oprobam plus, pogotovo u utakmici gde mi se čini da će baš taj igrač imati više prostora nego u prethodnim utakmicama.

2 minutes ago, elmulinho said:

Tipa CMM veceras, imace brat izmedju 25 i 30 minuta, dati 8 poena za njega je nista apsolutno. Prosla protiv Bajerna ne pokazuje bas nista sto je imao 0. Duplo je kolo u gostima, vadice se poeni gde znaju i umeju, verujem da ce neretko to biti CMM.

Lično igrač kojeg bih uvek izbegao, može lagano da da 8 poena ali mi se čini da uzima šuteve tek ako neke preferiranije akcije i pozicije ne budu opcija. Ume da zaciglari, ume da veže tri trice. Nepouzdano za moj ukus. Jedino u nekoj utakmici brzog ritma, gde očekujem dosta tranzicije, a opet takva je trebalo da bude protiv Bayerna...