Phobos Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Ovo je sa sajta Bayern-a registrovao sam se sa adrese iz Heilbronna. Moze da se kupi svaki sektor, placa se karticom, stampa kod kuce ili ti posalju DHL-om. Da nas ide 5 kolima u Minhen treba po osobi oko 100€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistoBz Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Ako se dovede Cavric za milion i po evra, to bi bio pucanj u sopstvene noge.. Ili igrac tipa Garsije ili niko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Dajte link za ove karte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 7 minutes ago, suptil said: 21.45 - CRVENA ZVEZDA: Kuva se na Marakani! Srpski šampion intenzivno radi na dovođenju inostranog pojačanja! Otvorene su dve opcije, čekamo detaljnije informacije! Budite uz nas! Dovešće tog Vajnaldumovog polubrata iz Championshipa. Ili hitronogog Čavrića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Just now, Jonnhy Clash said: Dovešće tog Vajnaldumovog polubrata iz Championshipa. Ili hitronogog Čavrića. Ja bas mislim da nece. Neko trece ime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Sto se tice Garsije po ko zna koji put se pokazalo ili znaš ili ne znas. Kakva crna cekanja, kakve gluposti, sve je to najobicnije sviranje kurcu i bezanje od odogvornosti i toga da se prizna da je neko pormasaj i ništa vise! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Just now, suptil said: Ja bas mislim da nece. Neko trece ime. Misliš li da će biti bolji ili lošiji od ove dvojice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Nema još uvek vesti za cene karti na zvaničnom sajtu fk. Još se nadam da je ovo probni balon da vide kako će javnost da reaguje i da će cene biti normalnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Just now, Jonnhy Clash said: Misliš li da će biti bolji ili lošiji od ove dvojice? Ko je na RSB-u neka tutne info 😄 Pojma nemam o kojim se igracima stvarno radi. Nebulozno bi bilo da je nivo Cavrica. Terza rece, nema bratstva sa Olijem a ti mislis da ce pojacanje da bude na nivou Cavrica. Plus se Oly pojacao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 (edited) Video sam. Iz Lila nekoga doveli. Ma dobro. Videćemo sve do ponoći. Možda bude bomba kao Marko Marin. A možda neki novi Čaušić. Što se tiče Olyja, meni oni preozbiljno deluju. Gazili su sve u kvalifikacijama. Edited August 31, 2019 by Jonnhy Clash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Možda je bomba u vidu ostanka Bena. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 52 minutes ago, NMX said: Dakle, dodje batica iz MinKena i u boksu koji je uz bok zapada plati maksimum od 70 evra a dodje Miladin iz Paraćina i za bok zapada plati 90 evra. Da l da osnujemo klub navijača Bajerna i Totenhema i da zajebemo Terzu 😂... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Just now, Azazelkg said: Da l da osnujemo klub navijača Bajerna i Totenhema i da zajebemo Terzu 😂... Imaš takvih već. Evo i ovde na forumu čak neki navijaju za Totenhem. Ima neki topik. Juče sam video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Just now, Jonnhy Clash said: Imaš takvih već. Evo i ovde na forumu čak neki navijaju za Totenhem. Ima neki topik. Juče sam video. Ja to zbog cena karata, jeftinije ćemo proći kao njihovi, nego kao navijači Zvezde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Garcia je odlican. Videlo se na prvu. Bio bi jos bolji u sistemu koji gaji fudbal umesto antifudbala. Kad se on uporedi sa Causicem posto su slicno kostali onda je to cist lriminal. Ni Ivanic nije daleko. Da li je Ivanic danas trazio da ne igra protiv bivseg kluba ili je bio opet zrtva trenerove taktike? On ne moze da nam pomogne u evropi al ako ne moze u ovimu utakmicama za pare koje je placen midlim jebiga onda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 5 minutes ago, tsva said: Garcia je odlican. Videlo se na prvu. Bio bi jos bolji u sistemu koji gaji fudbal umesto antifudbala. Kad se on uporedi sa Causicem posto su slicno kostali onda je to cist lriminal. Ni Ivanic nije daleko. Da li je Ivanic danas trazio da ne igra protiv bivseg kluba ili je bio opet zrtva trenerove taktike? On ne moze da nam pomogne u evropi al ako ne moze u ovimu utakmicama za pare koje je placen midlim jebiga onda. Moze da pokriva uspjesno vise pozicija. Zvezdin Kutinjo je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Sto se Simica tice, u njega je uso Sumin duh, u prve dve godine ugovora nema ga nigde proigrace u trecoj. Dakle, da ga posaljemo negde na pozajmicu... Uf, akd ce vec da objave to pojacanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Šta je sa tom bombom? Hoću na spavanje a nigde novih vesti? La Para? Čavrić? Katai? Pretpostavljam da je ovo malo nerealno iako momak nema klub. A i nije krilo. https://www.transfermarkt.com/fernando-llorente/profil/spieler/35564 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Just now, Shunsuke Nakamura said: Moze da pokriva uspjesno vise pozicija. Zvezdin Kutinjo je to. Ja bih te zamolio da ne daješ tako olako epitete. Samo je jedan zvezdin Kutinjo. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezdin-kutinjo/335810 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MistoBz Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Ovaj La Para je zivotinja od igraca.. Vrednost 4 milke.. Nekako mi je nerealno da mozemo da ga dovedemo.. Mislim da je przenica i da bi ga Marakana preporodila.. Plus je u najboljim godinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Bravo. Ja zadovoljan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonnhy Clash Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 A možda i ovaj delija... https://www.transfermarkt.com/aboubakar-oumarou/profil/spieler/97166 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 1 minute ago, Decembarski said: Bravo. Ja zadovoljan. Cime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 22.50 - CRVENA ZVEZDA: Evo toliko čekane vesti sa stadiona Rajko Mitić. Srpski šampion je na korak od dovođenja krilinog veziste Hadersfilda Radžila van La Pare. Opširnije o tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Meni se ne svidja ovaj la para Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts