suptil Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Nisam ja siguran koliko je Oly zadovoljan sa nama. Sad da se pojacamo na dve pozicije, pa da peglamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 i da se razume autsajderi smo totalni, trece mesto bi bio ogroman uspeh. zato je verovatno le bila prava mera. ili dinamova grupa koja je bombona i ubedljivo najlaksa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 12 minutes ago, pavijan2 said: onda moraju kupiti komplet za sve 3 utakmice. Neka ih stave u onaj tor da ih pljujemo i gadjamo urinom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 (edited) Како Мића Павков није најбољи нападач Лиге Шампиона за прошлу сезону, ако су Алисон и Ван Дајк најбољи голман, односно одбрамбени играч?!😞 Edited August 29, 2019 by Гаучо 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted August 29, 2019 Author Share Posted August 29, 2019 Кидамо се са Олијем за пролеће, Бајерн са Ковачем је итекако рањив. Очекујем пад Тотенхема након фантастичне прошле сезоне. Идемо даље 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 deremo spartu i borusiju i onda klasik sa barsom za prvo mesto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 (edited) Uvek se dogadjaju iznenadjenja... vazno je da Bajern pocepa sve i da Tot dobije obe protiv Olija, mada se nadam malo i drugom mestu, sta sad... sve zavisi kakav bude raspored i kako se bude odvijala situacija Zasto ovaj Hamer komentarise Inter na Zvezdinoj temi? Ajde smaraj negde drugo, npr. na temi o LS Edited August 29, 2019 by vepar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Just now, HAMMER said: deremo spartu i borusiju i onda klasik sa barsom za prvo mesto. Омашио си тему Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Just now, Sprivel said: Neka ih stave u onaj tor da ih pljujemo i gadjamo urinom. oni ce imati karte za tor. ako zele vise moraju kupiti komplet. ili da im braca preprodaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 2 minutes ago, ИEsA IlIC said: i da se razume autsajderi smo totalni, trece mesto bi bio ogroman uspeh. zato je verovatno le bila prava mera. ili dinamova grupa koja je bombona i ubedljivo najlaksa. Meni je A grupa bila bombonica. Grupa gde je Dinamo je fudbalski laksa, ali bi bilo raznoraznih gluposti o kojima bi se pricalo mesecima...Cak bi i sa Sahtjorom bilo toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 15 minutes ago, dulematic said: Btw, idem u Minhen na gostovanje ako ne bude bas tog datuma 😄 šteta... navijao sam za tebe iskreno 😄 malo mi krivo, al verujem da ćeš se i u Minkenu snaći. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 5 boba nam treba da budemo nosioci za 3ce kolo kvalifikacija ideuce godine. Sve preko 3 bobe je cista premija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Već pravim planove za budžet i itinerar za Minhen... samo ženu još da ubedim, da se priključi. Znači najverovatnije ništa, opet TV, mlako pivo i Domaćica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Just now, tsva said: 5 boba nam treba da budemo nosioci za 3ce kolo kvalifikacija ideuce godine. Sve preko 3 bobe je cista premija. Mislis da Apoel nece nista da uradi u LE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 2 minutes ago, suptil said: Mislis da Apoel nece nista da uradi u LE? gledao sam okvirno tesko je sada reci ko ce sve biti u kvalifikacijama iduce sezone ali 25 bodova je do sada bilo dovoljno za nosioca u trecem kolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 3 minutes ago, tsva said: 5 boba nam treba da budemo nosioci za 3ce kolo kvalifikacija ideuce godine. Sve preko 3 bobe je cista premija. Jos je rano za ovakve prognoze, zavisi dosta od toga da li ce svi timovi koji su nam konkurenti za to mesto nosioca uzeti svoja prvenstva 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Bice vrlo zanimljivo sa Olimpijakosom, narocito ako Aek i Paok ispadnu veceras a Partizan prodje. Borba oko nacinalnog koeficijenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 vrh, gledacu totenhem protiv zvezde. jos kad bi miloje mazuo bod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 7 minutes ago, Stondisha said: šteta... navijao sam za tebe iskreno 😄 malo mi krivo, al verujem da ćeš se i u Minkenu snaći. Ko da me neko za nešto kažnjava, otmu mi Ajax a daju mi Olimpijakos. Prodajem tu kartu sigurno, pošto ću paket uzeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 4 minutes ago, Contador54 said: Jos je rano za ovakve prognoze, zavisi dosta od toga da li ce svi timovi koji su nam konkurenti za to mesto nosioca uzeti svoja prvenstva 😉 Sa druge strane sistem je takav da ako prodjes 3 kolo u 4om si nosilac tako da nije mnogo strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 1 minute ago, HAMMER said: vrh, gledacu totenhem protiv zvezde. jos kad bi miloje mazuo bod... sto bod? sva tri 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Mislim da je kljucno za nas prolaz dalje da prvo igramo u Atini pa u Bg. Čisto da vidimo dal ce da se raduje ceo stadion kad ga da Marin dole.😏😏😏 Da skontaju svi da je na Marakani samo 1 tim domaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 (edited) Najbolje bi bilo da se ide u Minhen drugo kolo, a oni da dodju u poslednjem. Otvaranje protiv Totenhema, i dvomeč sa Oly. Edited August 29, 2019 by Vredni mrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 2 minutes ago, Vredni mrav said: Najbolje bi bilo da se ide u Minhen drugo kolo, a oni da dodju u poslednjem. Otvaranje protiv Totenhema, pa dvomeč sa Oly. Zar nece isti kljuc da bude kao prosle godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Znaci Totenhem pada na Rajku, osvaj LŠ, Milan Pavkov dva komada. Čista logika. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts