estrellaroja Posted August 13, 2019 Author Share Posted August 13, 2019 Крстовић и Томане нису регистровани за двомеч Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 1 minute ago, Боги said: Крстовић и Томане нису регистровани за двомеч Dobro je pitanje, zasto nisu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted August 13, 2019 Author Share Posted August 13, 2019 Just now, marko_pantelic said: Dobro je pitanje, zasto nisu? Томане је био повређен до скоро, и била је дилема он или Петровић. Регистровали су Његоша. За Крстовића заиста немам адектватан одговор Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Just now, Боги said: Томане је био повређен до скоро, и била је дилема он или Петровић. Регистровали су Његоша. За Крстовића заиста немам адектватан одговор Znam da je bio povredjen, ali znam da je bio lakse povredjen. Uostalom, igrao je utakmicu u petak, tri dana nakon prvog meca.... Ali nema veze. Valjda cemo imati "vise srece nego pameti". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 6 minutes ago, suptil said: Nama je spic protiv Salzburga bio Milic. Uloga golobradog deteta u savremenom fudbalu - Esej Tsva Koliko godina imaju dva najbolja igraca Kopenhagena iz prve utakmice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Ko je da je u timu, napred momci, neće biti ni malo lako. Igramo protiv ekipe koja zna da igra ovakve utakmice, ali samo hrabro pa šta bude bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 17 minutes ago, tsva said: Mogao je da stavi Krstovica na klupu ali se odlucio da to ne uradi. Osim ako ti ne mislis da mu neko drugi sastavlja ekipu. Da je stavio Krstovića ti bi ovde davio kako je Rajin pulen za pikslu i na klupi. Mani se živ bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Nek je sa srecom, tezak mec nas ceka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ckojo Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Ajde pa da me Ivanić danas iznenadi..ovoga puta pozitivno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 5 minutes ago, prolup said: Da je stavio Krstovića ti bi ovde davio kako je Rajin pulen za pikslu i na klupi. Mani se živ bio. To je nebitno. Ti si tvrdio da nije imao napadaca da stavi na klupu. Ocigledno da po obicaju nisi bio u pravu. Sad se vadis. Kakav god Krstovic da je opet je veca sansa da od njega bude nafake nego od piksle Simica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 uzmite lovu, I 1+ i II 2+.. Ja nemam kladionice ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 3 minutes ago, tsva said: To je nebitno. Ti si tvrdio da nije imao napadaca da stavi na klupu. Ocigledno da po obicaju nisi bio u pravu. Sad se vadis. Kakav god Krstovic da je opet je veca sansa da od njega bude nafake nego od piksle Simica. Nisam ja tvrdio ništa nego nakon što su izašli sastavi napisao da u utakmicu sezone ulazimo bez rezervnog napadača i to je tako. Uveo je klub u LŠ i sad u 18 ima Boaćija koji se raspada godinu dana i Krstovića koji se još nije dokazao van CG lige. I onda dođe vas par ovde i drvi kako je Milojević problem, pored živog Terzića. I btw najbolji igrač Kopenhagena u prvoj utakmici je biio N'Doye koji ima pune 34. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 13 minutes ago, tsva said: Koliko godina imaju dva najbolja igraca Kopenhagena iz prve utakmice? Thiago Martins je rodjen 29.maja. 1980.godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 ako moze neki stream...ili info na kojoj grckoj tv moze da se gleda bio bih zahvalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 10 minutes ago, Decembarski said: Thiago Martins je rodjen 29.maja. 1980.godine. ima i tu istine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNoLa Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Just now, Swift Pancakez said: ako moze neki stream...ili info na kojoj grckoj tv moze da se gleda bio bih zahvalan Masa kafića na Sitoniji ima neki tip total TVa na kom ima naših kanala....verujem da je i u ostalim delovima Grčke slično... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Boa daje gol kvota 3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 2 minutes ago, BoNoLa said: Masa kafića na Sitoniji ima neki tip total TVa na kom ima naših kanala....verujem da je i u ostalim delovima Grčke slično... na sitoniji su srbi domaci, pa ima logike ja sam, upravo da ne bi bio okruzen srbijancima pobegao na jug grcke, u mesto gde mahom grci letuju ovde sam poslednja 2 leta...i samo jednom prilikom sam cuo srpski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 7 minutes ago, Swift Pancakez said: na sitoniji su srbi domaci, pa ima logike ja sam, upravo da ne bi bio okruzen srbijancima pobegao na jug grcke, u mesto gde mahom grci letuju ovde sam poslednja 2 leta...i samo jednom prilikom sam cuo srpski 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Probaj oba... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 http://livetv.sx/enx/eventinfo/828457_kobenhavn_crvena_zvezda/#webplayer_alieztv|95432|828457|1221854|901|1|en Ima i ovde mada bolji su youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Jebem vam mater mafijasku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Čist penal jebote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Smece jedno od sudije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Nastavlja se brutalna kradja u ovom dvomecu. Ne moze cistiji penal od ovoga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts