Small Owl Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 (edited) FK prebacio na racun KK 300 K EUR. Nebojsa bio Zvezdanov gost na stadionu. Popricali u srdacnoj atmosferi..Do jaja. Izvor: Mondo. Edited September 13, 2019 by Marokanac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Ocigledno je da su pojedinci ( od kojih to iskreno nisam ocekivao 😴 ) preskocili odredjene casove srpsko-hrvatskog jezika i knjizevnosti!!! 😁 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Gužve na blagajnama su zbog loše organizacije prodaje. Da li se to radi namerno da bi se istaklo veliko interesovanje ili je u pitanju samo nesposobnost ne znam. Ja sa išao u utorak popodne. Ispred mene bilo njih 5 koji su se rasporedili na 5 šaltera tako da sam čekao 20 minuta. Kupio sam 4 paketa karti, što za mene što za kolege i to je trajalo 15 minuta jer imaju jedan ili dva štampača i isto toliko čitača kartica na sve šaltere...Sve je jako usporeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 Koliko reprezentativna pauza ubije volju za fudbalom... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted September 13, 2019 Share Posted September 13, 2019 45 minutes ago, Vredni mrav said: Koliko reprezentativna pauza ubije volju za fudbalom... a jos vise ubije volju, kad krenu da igraju(tm) .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 8 hours ago, n4l1m said: a jos vise ubije volju, kad krenu da igraju(tm) .. Idi gledaj Fmp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Neki novi vetrovi u "nasem" SDu: Fudbalski klub Crvena zvezda pomogao je još jednom članu sportskog društva. Posle košarkaškog, kojem je uplaćena jednokratna donacija od 300.000 evra, klub iz Ljutice Bogdana donirao je 100.000 evra rukomentom klubu za narednu sezonu. 👍 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Borjan - Gajić, Degenek, Milunović, Rodić - Kanjas, Jovančić - Garsija, Ivanić, Van la Para - Pavkov Konačno da vidimo Ivanića na njegovoj poziciji. Ako i danas bude beskoristan šta će onda biti opravdanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 On 9/13/2019 at 9:00 AM, ZiS said: Igracemo "na rezultat" sve dok je Miloje sef...bez obzira na protivnika... jedna od najglupljig fraza izmisljena da opere sve ekipe ovog sveta koje nisu u stanu da igraju gledljiv fudbal na koji smo rezultat igrali u finalu kup proletos? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 15 minutes ago, 29.05.1991 said: Borjan - Gajić, Degenek, Milunović, Rodić - Kanjas, Jovančić - Garsija, Ivanić, Van la Para - Pavkov Konačno da vidimo Ivanića na njegovoj poziciji. Ako i danas bude beskoristan šta će onda biti opravdanje? Ivanic je proletos vise puta igrao na tj poziciji. Sama cinjenica da se toga ne secas, treba da ti kaze kako je odigrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 20 minutes ago, tsva said: jedna od najglupljig fraza izmisljena da opere sve ekipe ovog sveta koje nisu u stanu da igraju gledljiv fudbal na koji smo rezultat igrali u finalu kup proletos? Sta je gledljivo je stvar ukusa...rezultati su merilo trenera...jos kad bi ti imao kapacitet da to razumes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 неко поток неки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Izgleda ce vulic biti zrtva svojih dobrih partija ove sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 (edited) 9 minutes ago, ZiS said: Sta je gledljivo je stvar ukusa...rezultati su merilo trenera...jos kad bi ti imao kapacitet da to razumes... kapacitet ili ne, ne rece mi na koji je rezultat Milojevic igrao u finalu kupa? sto se tice ukusa, dovoljno mi je da vidim broj neporkivenih stolica na stadionu Edited September 14, 2019 by tsva 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 4 minutes ago, tsva said: kapacitet ili ne, ne rece mi na koji je rezultat Milojevic igrao u finalu kupa? sto se tice ukusa, dovoljno mi je da vidim broj neporkivenih stolica na stadionu A na koji je rezultat igrao prilikom ulaska u grupne faze evropskih takmicenja, 3 puta...u osvajanju 2 titule? Uzimas kao argument jedan mec nebitnog takmicenja... Sto se tribina tice, videces ih i tokom evropske jeseni i tp bez obzira na nikad skuplje ulaznice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Zanimljiv je La Para. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 uzimam mec u kojem smo bili apsolutni favorit protiv amatera sa 10 puta manjim budzetom. Na koji rezultat se igra kad se ne sutne na gol na svom stadionu sto se tice LS normalno da ce ljudi doci da gledaju Kejna i Levandovskog. Da hoce gledati Pavkova i Ivanica dosli bi danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Just now, Død said: Zanimljiv je La Para. odlican je igrac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Da...a Levandovski i Kejn dolaze tako u Beograd, turisticki...Ko je obezbedio najbolji evropski fudbal na Rajku, vec drugu godinu? Ukopavas se sve dublje i dublje... Sto se amatera tice, evo i oni se plasirase u grupnu fazu, nije lose za konobare i elektricare.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 bolji tim zasluzeno poveo na nasu zalost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Dobar gol stvarno, ali kakva reackija Gajica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 2 minutes ago, ZiS said: Da...a Levandovski i Kejn dolaze tako u Beograd, turisticki...Ko je obezbedio najbolji evropski fudbal na Rajku, vec drugu godinu? Ukopavas se sve dublje i dublje... Sto se amatera tice, evo i oni se plasirase u grupnu fazu, nije lose za konobare i elektricare.... Plasirase se sa skroz drugim rosterom. Ne dominira im vis estarac Foco Ilic sa stotinu vinjaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Lepi Mica preziveo do poluvremena. Sad ce da se plakne sa 30 cevapa i pola kile bureka i bice to okay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 Lose poluvreme, bez kretnje, ideje, akcije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted September 14, 2019 Share Posted September 14, 2019 49 minutes ago, Big Ticket said: неко поток неки? Šta je ovo, forumaši, niko ne jebe brata za stream? http://www.streamsfinder.com/soccer/crvena-zvezda-indjija-mrd2081c?l=1467266315 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts