Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa ako zadrzi ovaj nivo ne vidim ko bi mogao da ga zaustavi. Ima I do toga kako igra, a ima I do toga ko je ostao kao konkurenciju. I sve mislim kakva kurate srece je bio Nole jbt. Pa bas sada li da  ovaj mali ovako klikne. Da je zakasnio bar koji mesec, prilicno sam siguran da bi slavili #25 za nedelju dana. Ovako ostaje zal za propustenu sansu, koja tesko ce se opet ponoviti.

Posted

Fonseki na ovom turniru ulaze neki udarci koji su mu leteli po 2 metra u aut pre dve nedelje.

Ja volim ovakav tenis i voleo bih kada bi ovakav igrac postao veliki i osvajao slemove nasuprot Sinerovom robotizmu, ali jako ce biti tesko da ode do kraja.

On je posle Novaka imao idealnog protivnika za svoj stil, a opet je moglo biti mnogo drugacije.

Voleo bih da igra finale protiv Feliksa, sa uzivanjem bih gledao, ali bice jako tesko.

Posted

Mislim da bi Fonseka bio opasan protivnik Sineru, samo malo da tweekuje igru i manje griješi. Obojica iznuruju protivnika, ali Fonseka je izdržljiviji; može da igra 10 sati u kontinuitetu. U tom maratonu Siner ne bi imao šanse.

Posted

Pa to, bukvalno stoji - pobeda pripada najizdržljivijima.

Neko je na tviteru postavio tabelu da kako Siner postaje stariji, njegov limit kvalitetnog tenisa brže pada a on doživljava fizičke slomove.

Ako nađem, postavim.

Posted

Da ne zapostavimo dame, Kalinskaja je imala 4-1* u trecem setu. Onda Potapova osvaja 4 gema za redom od kojih su 2 brejka i ima servis za mec *5-4. I onda je Kalinskaja brejknula sa 0. I u svom servis gemu imala *40-0 i uspela da izgubi 5 uzastopnih poena na svoj servis i Potapova opet servira za mec. Totalna ludnica.

Posted

Tenis koji se igrao u super taj brejku je na nivou Wta 125 k Bol 1.kolo. Pobeda Kalinskaje na jednoj nozi prakticno. Videlo se da ima ogromnih poteskoca u kretanju i povez na butini. Sa druge strane Potapova neverovatni choke, imas servis za mec imas protivnicu sa ogranicenim kretanjem i sve upropastis i prospes. Valjda ce Kalinskaja uspeti da se oporavi za QF jer imace veliku sansu za polufinale s obzirom da ide na pobednicu Parry-Chwalinska.

Posted
1 hour ago, Elias said:

Turnir postao prvenstvo Ex SSSRa u zenskoj konkurenciji.

Nisam ljubitelj ovo što rade sa državljanstvom. Potapova i ostale ruskinje..