La mano de Dios Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Trenerka je jos i dobra u poredjenju sa pantalonama koje je nosio na Lacoste dogadjaj pre neki dan. Edited 20 hours ago by La mano de Dios
Helena Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 41 minutes ago, La mano de Dios said: Trenerka je jos i dobra u poredjenju sa pantalonama koje je nosio na Lacoste dogadjaj pre neki dan. One zvoncare? Klinci oduševljeni
Boxy Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 9 hours ago, Barker said: More, uzdaj se u se i u Novakov skor sa francuzima 😁 (Btw kakav je ono dizajn trenerke, sa sve medjedom 🫨) Zar nije vuk na ledjima? A sto se tice onih pantalona, takakv model je apsolutni hit trenutno, tako da je on u trendu 😁 a on je mrsunjav i visok, njemu to ekstra stoji
Barker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago https://www.facebook.com/reel/782136058226608/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v Objasnjene dizajna 🫨 sa pravom sljakom utkanom u materijal I stvarno je vuk 😁
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago https://partner.nonamejose.sx/aacc741d/ad7657ac/f0fa854f - Strim za Vavrinku, potencijalno poslednji mec Inace od ostalih rezultata, Pablo Karenjo Busta preslisao Lehecku 3:0 u setovima, ostali favoriti prosli. Kod zena ispala Samsonova i Buska.Iga lagano prosla.
Boxy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Stan izjednacio na 1:1, bas bi bilo lepo da prodje dalje. 1
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Inace Rafa Hodar prepustio Kovacevicu samo 5 gemova. Kovacevic igrao polufinale Hamburga pre neki dan. Spanac ima autoput do cetvrtfinala sa Zverevom, prakticno najveca prepreka ce mu biti Fokina/Busta u 1/8 finala. Edited 6 hours ago by La mano de Dios
Malkolm Brogdon Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jbg, ponadao sam se i ovde jednoj pobedi kad je odustao Fils ali se nije moglo. Kako bude odmicala sezona tako ce biti teze, jbg, starost.
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago A stvarno ES je mogao da odvoji makar 5 minuta za Stana, jbt u eri Nadala ima RG Knedla mi je u grlu.
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I sad umesto da puste neki jel, Koboli - Pelegrino npr oni drlje svoja mišljenja, analize, večito iste rečenice...
jevrem69 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Sramota ako nisu makar malo prenosili Vavin mec, to je najmanje sto je covek zasluzio kao trostruki GS sampion. Moracu da pogledam neke hajlajtse. Takodje prenose dosadan mec izmedju Ruda i nemocnog Safulina, umesto da vidimo malo Kobolija i Pelegrinija .................... sta je Safulin propustio u drugom setu, mislim dva ili tri puta po 0 : 40, i pri tome je napravio samo jedan brejk ..................... inace ima bas slab servis i to mu je velika mana u igri .................. Edited 2 hours ago by jevrem69
jevrem69 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Helena said: Nisu, ES 1 i 2, ja onaj treći ES nemam. isti slucaj .................
La mano de Dios Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago (edited) 1 hour ago, jevrem69 said: Sramota ako nisu makar malo prenosili Vavin mec, to je najmanje sto je covek zasluzio kao trostruki GS sampion. Moracu da pogledam neke hajlajtse. Takodje prenose dosadan mec izmedju Ruda i nemocnog Safulina, umesto da vidimo malo Kobolija i Pelegrinija .................... sta je Safulin propustio u drugom setu, mislim dva ili tri puta po 0 : 40, i pri tome je napravio samo jedan brejk ..................... inace ima bas slab servis i to mu je velika mana u igri .................. I onda u trecem setu Safiulin spasava 5 mec lopti od kojih su 3 bile uzastopne na servis Ruda. Onda uzima i set i evo i u 4.setu ima brejk prednosti. Rud je u zadnje 2 nedelje odigrao 10 meceva tako da nisam siguran koliko je svez. Ovo se sada prilicno komplikuje za njega.Dok ovo pisem evo ga i MTO. https://partner.nonamejose.sx/c15cc754/ecb404a6/f0fa854f strim za Ruda Edited 47 minutes ago by La mano de Dios 1
crni96 Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Izvuče se i Kokinakis, buduća generacija uz Kirjosa 😊
La mano de Dios Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Rud jedva stoji na terenu, deluje kao da svakog momenta moze da se onesvesti. Safiulin ga opet brejknuo i to sa 4 poena iz ritern vinera, Rud je servirao i ostajao u mestu posle svakog servisa. Evo ga trazi novi MTO.
jevrem69 Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Ako ispadne, jedna mina manje za Novaka u cetvrtom kolu, mada sa ovakvom igrom bi ga Novak verovatno dobio. Ostaje to problematicno trece kolo, i Fonseka i Prizmic bi mogli dosta da ga namuce, ako bude kilavio kao juce u drugom delu prvog seta .................
Elias Posted 22 minutes ago Author Posted 22 minutes ago (edited) Rud puno bolje izgleda na pocetku 5 seta. Ako je I malo fizicki ok, onda Rus nema sta da trazi u ovom mecu. Inace onaj MTO Rusa na 5:0 u cetvrtom setu je jedan od najlglupjih poteza koji sam video u tenisu, u skorije vreme. Edited 21 minutes ago by Elias
La mano de Dios Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Ne samo taj MTO na 5:0 nego i toilet break koju je Rus trazio posle 4.seta. Neverovatne stvari, Rud je jedva stajao na nogama i on je dao sve od sebe da mu pomogne da se prisabere.
jevrem69 Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago (edited) Ja koliko vidim Safulin je potpuno ostao bez goriva, posto sam odremao deo meca, nije mi jasno kako je bolji igrac uspeo da izgubi set sa nulom .............. ja bih ipak voleo da vidim Ruda van turnira, mada iako prodje, prilicno se istrosio za prvo kolo, posto ovo ne moze da traje ispod 4h, a on igra kao na traci turnire u poslednjih nekoliko nedelja ..................... Edited 5 minutes ago by jevrem69
Elias Posted 5 minutes ago Author Posted 5 minutes ago Bukvalno, covek je uradio sve sto je u njegovoj moci da vrati fizicki Ruda u ovaj mec. Neverovatne scene. Da nije Grand Slam u pitanju pomislio bi da je neka kladionica upletena u ovaj mec.
Recommended Posts