Jump to content

Recommended Posts

Posted
41 minutes ago, La mano de Dios said:

Trenerka  je jos i dobra u poredjenju sa pantalonama koje je nosio na Lacoste dogadjaj pre neki dan.

One zvoncare?

Klinci oduševljeni :lol_2:

Posted
9 hours ago, Barker said:

More, uzdaj se u se i u Novakov skor sa francuzima 😁

(Btw  kakav je ono dizajn trenerke, sa sve medjedom 🫨)

Zar nije vuk na ledjima? :classic_unsure:

A sto se tice onih pantalona, takakv model je apsolutni hit trenutno, tako da je on u trendu 😁 a on je mrsunjav i visok, njemu to ekstra stoji

• fancy pinned this topic
Posted (edited)

Inace Rafa Hodar prepustio Kovacevicu samo 5 gemova. Kovacevic igrao polufinale Hamburga pre neki dan. Spanac ima autoput do cetvrtfinala sa Zverevom, prakticno najveca prepreka ce mu biti Fokina/Busta u 1/8 finala.

Edited by La mano de Dios
Posted (edited)

Sramota ako nisu makar malo prenosili Vavin mec, to je najmanje sto je covek zasluzio kao trostruki GS sampion. Moracu da pogledam neke hajlajtse. Takodje prenose dosadan mec izmedju Ruda i nemocnog Safulina, umesto da vidimo malo Kobolija i Pelegrinija .................... sta je Safulin propustio u drugom setu, mislim dva ili tri puta po 0 : 40, i pri tome je napravio samo jedan brejk ..................... inace ima bas slab servis i to mu je velika mana u igri ..................

Edited by jevrem69
Posted (edited)
1 hour ago, jevrem69 said:

Sramota ako nisu makar malo prenosili Vavin mec, to je najmanje sto je covek zasluzio kao trostruki GS sampion. Moracu da pogledam neke hajlajtse. Takodje prenose dosadan mec izmedju Ruda i nemocnog Safulina, umesto da vidimo malo Kobolija i Pelegrinija .................... sta je Safulin propustio u drugom setu, mislim dva ili tri puta po 0 : 40, i pri tome je napravio samo jedan brejk ..................... inace ima bas slab servis i to mu je velika mana u igri ..................

I onda u trecem setu Safiulin spasava 5 mec lopti od kojih su 3 bile uzastopne na servis Ruda. Onda uzima i set i evo i u 4.setu ima brejk prednosti. Rud je u zadnje 2 nedelje odigrao 10 meceva tako da nisam siguran koliko je svez. Ovo se sada prilicno komplikuje za njega.Dok ovo pisem evo ga i MTO.     

https://partner.nonamejose.sx/c15cc754/ecb404a6/f0fa854f strim za Ruda

Edited by La mano de Dios
  • Like 1
Posted

Rud jedva stoji na terenu, deluje kao da svakog momenta moze da se onesvesti. Safiulin ga opet brejknuo i to sa 4 poena iz ritern vinera, Rud je servirao i ostajao u mestu posle svakog servisa. Evo ga trazi novi MTO. 

Posted

Ako ispadne, jedna mina manje za Novaka u cetvrtom kolu, mada sa ovakvom igrom bi ga Novak verovatno dobio. Ostaje to problematicno trece kolo, i Fonseka i Prizmic bi mogli dosta da ga namuce, ako bude kilavio kao juce u drugom delu prvog seta .................

Posted (edited)

Rud puno bolje izgleda na pocetku 5 seta. Ako je I malo fizicki ok, onda Rus nema sta  da trazi u ovom mecu. Inace onaj MTO Rusa na 5:0 u cetvrtom setu je jedan od najlglupjih poteza koji sam video u tenisu, u skorije vreme.

Edited by Elias
Posted (edited)

Ja koliko vidim Safulin je potpuno ostao bez goriva, posto sam odremao deo meca, nije mi jasno kako je bolji igrac uspeo da izgubi set sa nulom .............. ja bih ipak voleo da vidim Ruda van turnira, mada iako prodje, prilicno se istrosio za prvo kolo, posto ovo ne moze da traje ispod 4h, a on igra kao na traci turnire u poslednjih nekoliko nedelja .....................

Edited by jevrem69
Posted

Bukvalno, covek je uradio sve sto je u njegovoj moci da vrati fizicki Ruda u ovaj mec. Neverovatne scene. Da nije Grand Slam u pitanju pomislio bi da je neka kladionica upletena u ovaj mec.