Mina D. Harker Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago (edited) Gledala sam i tražila pa nisam našla temu - mada mi vid i opseg pažnje nisu oštri kao nekad, praštajte ili brišite ako je bilo. Svakako se kroz političke diskusije ponekad pomene i ovaj oblik komedije, pa nije zgoreg da imamo na gomilu kad zatreba. Otvaram temu sa roastom Kevina Harta, moram da kažem da sam ovu granu stendapa najmanje pratila, i gledajući ovaj Netflix specijal shvatam zašto. Mnogo su bre neprijatni, ovdje su rasizam i sprdnja na račun preminulih članova porodice baš bili u fokusu. Slabo je ha-ha smiješno. Mora da sam pahuljica. Evo trejlera, dajte svojih 50 centi, 5 dinara, aus/us dola' ili 1 km ako imate. Edited 35 minutes ago by Mina D. Harker
Nicklord Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Ja sam gledao i taj i prošle godine sa Tom Brejdijem i one stare na Comedy Central. One su uvek bile pune loših šala jer su jedva testirane pred ljudima, dosta ljudi se ni ne poznaje pa onda idu samo očigledne šale (visina, težina, boja kože), dosta ljudi i nisu komičari pa ne ume ni da pročita svoju šalu... Samo bi Comedy Central editovao sa tri sata na sat vremena pa bude solidno ali kada puste 3 sata onda bude previše. Svaka šala koja je bila upućena Toniju iz Killtony je bila kombinacija od gej/naci/Rogan. Nema potrebe za 20 tih šala, dosta je bilo 3 😄 Bar sam naučio od Šejn Gilisa da je Čelsi Hendler povezana sa Epstinom nakon što je već bio osuđen. Taj deo nije delovao kao da je napisan. Inače najbolji roast set svih vremena je kada Norm Macdonald čita šale iz Da Pukneš od Smeha 5 1
Recommended Posts