Gotivan Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Drugari, najiskrenije šta mislite: Da li se danas (ja sam ovaj trend primetio odavno, joŝ 2009. u prvoj firmi kojoj sam se zaposlio) ide na mora više ZBOG DRUGIH: da bi se drugim ljudima prepričavalo, možda čak i naturalo na nos, gde su bili, koliko su para potrošili, koliki je smeštaj bio i to da se javno hvali da što više ljudi sazna i da se priča o tome kako je to nešto najbitnije u životu, da ne pominjem kačenja na Feeeejjsss i Insstaaasa (*ebote, pa pobogu kako to nisi okaĉila na Feeejjjssss čoveče vauuuu pa ja ne mogu da verujem...) pod palmama, na stenama, na jahtama, na Dubaji i Maldivi a i Zanzibar plažama... Ili se na mora ide isključivo zbog sebe, zbog joda recimo, zbog psihičkog mira, zbog da ti dupe vidi put itd... Šta je bitnije od ova dva?
Div Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I to me zabole, nek ide zašto ko hoće, nek kupi šta hoće, neka kačišta hoće. Što bih ja o tome mislio, šta ako ima snobova, šta sam ja bolji akoih jurim i "raskrinkavam". 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja sam možda izbacio ukupno 3 slike sa letovanja. Meni je potpuno nevažno da na društvenoj mreži neko vidi gde sam bio. Ali me u isto vreme i zabole šta drugi rade. Mnogi ljudi imaju potrebu za nekom validacijom, oni sebe vide bitnim ili ispunjenim ako nešto tako izbace, ali njihova stvar, nije me briga. Isto tako mi je bezveze i kad neko izbacuje slike svog novorođenčeta ili malog deteta, ili neke porodične, intimne trenutke. Nije mi stalo da svako može da učestvuje u mom životu. Ali društvene mreže su omogućile takvu interakciju, nekome se to dopalo pa koristi. Meni ne. Inače. @Gotivan, čitam sve ove teme koje si otvorio, i imam savet za tebe. Ne insistiram da ga prihvatiš. Naime, vrišti neprijatnost izazvana frustracijama, iz tebe. Video sam šta si pisao o vernicima i crkvi, o ljubiteljima životinja, sad ovo ovde, pa na temi o životnom standardu. Bukvalno si kao zid. Otvoriš zanimljivu temu samo da bi se posrao po neistomišljenicima. Pazi, ja koji sam militantni ateista nikad ne bih onako unižavao vernike kao što si ti pisao. Dakle, kultiviši se, kalibriši se na nivo mogućeg dijaloga i sve ok. 1
Recommended Posts