akisaki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 3/22/2026 at 11:57 PM, Angelia said: Cemu onda njihovo iznenadjenje? Opet uvodis logiku u pricu o teroristima. Zaboravljas sta je njihov konacni cilj. Dominacija islama. 😀 ocigledno se o tome mislilo, zato su napadnuti. Tramp pogazio dogovor koji oni od prvog dana nisu postovali. Uh sto lemaju. Zaista me interesuje kako ce da rasture saudijce I emirate.par raketa to ne rade. Pa cemu si uvodio '48 u pricu o "zlostavljanju Gaze"? Ili ne znas sta se desilo '48, ili ne kontas da je Gaza bila pod upravom Egipta do '67. I ne znas da je Izrael ponudio Gazu Egiptu nazad, vise puta. Kao I WB Jordanu. I zasto je PLO nastao '63 kad Izrael nije okupirao Gazu, u Kairu. Sa ciljem da zauzme Izrael i etnicki ocisti jevreje. Onaj slogan od reke do mora, nije bas tacno preveden sa arapskog. Ako primenimo tvoj nacin podmetanja ko sta misli a nije to napisao, mogu kod tebe primetiti veliku islamofobiju. Na kraju krajeva, hriscanima bi mnogo bolje bilo pod dominacijom Islama nego cionizma.Izvredja pre neki dan onaj zlocinac Isusa pa ni reci niko o tome.
Angelia Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago (edited) 1 hour ago, akisaki said: Ako primenimo tvoj nacin podmetanja ko sta misli a nije to napisao, mogu kod tebe primetiti veliku islamofobiju. Na kraju krajeva, hriscanima bi mnogo bolje bilo pod dominacijom Islama nego cionizma.Izvredja pre neki dan onaj zlocinac Isusa pa ni reci niko o tome. Ne znam sa cime imas problem, kad su mule licno promovisale taj cilj. Ja nisam pominjala sve muslimane, nego direktno rezim u Iranu, koji su verski fanatici (greskom kliknula send). Kakva dominacija cionizma, jel znas sta taj izraz znaci? Ko izvredjao Isusa? Edit: sta ko koga treba da dominira? Zivo me zanima kako zamisljas dominaciju cionista, 15 mill ljudi vlada svetom 😀 Edited 39 minutes ago by Angelia
Recommended Posts