DJORDJE Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni samo jedna stvar nije jasna, pojedinci izbegavaju velike medijske kuce , a onda se informisu na tviteru , fejsbuku i telegramu gde svaka budala moze da nakaci sta hoce.Realno sto ne i Informer? Nista manje pouzdan od tvitera. 1
MeanMachine Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago Au kako Iranci troluju Trumpa. Neki portparol čini mi se garde. Trump je tvitivao da je strasno uvređen i povređen jer saveznici neće da mu pomognu oko Hormuza i napisao da je Amerika najmoćnija sila u istoriji i da su Iran porazili a Iranac mu odgovorio u fazonu rat se ne vodi tvitovanjem slobodno dođite čekamo vas 😂
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 1 minute ago Posted 1 minute ago 1 hour ago, DJORDJE said: Meni samo jedna stvar nije jasna, pojedinci izbegavaju velike medijske kuce , a onda se informisu na tviteru , fejsbuku i telegramu gde svaka budala moze da nakaci sta hoce.Realno sto ne i Informer? Nista manje pouzdan od tvitera. Mozda zato sto na socijalnim medijima mozes da nadjes zvanicne tvitove ili izjave i sam napravis misljenje oko toga, dok ti mediji namecu ne vest, nego misljenje. Doduse i po socijalnim medijima komentari isto to rade, ali moze da se probere... Definitivno je i jedno i drugo postala jedna obicna kakfonija pogotovo koliko se truda ulaze da se cenzurise na razne nacine. Plus AI koje koriste cak i zvanicnici...
Recommended Posts