Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni samo jedna stvar nije jasna, pojedinci izbegavaju velike medijske kuce , a onda se informisu na tviteru , fejsbuku i telegramu gde svaka budala moze da nakaci sta hoce.Realno sto ne i Informer? Nista manje pouzdan od tvitera.

• Like 1
Posted

Au kako Iranci troluju Trumpa.

Neki portparol čini mi se garde.

Trump je tvitivao da je strasno uvređen i povređen jer saveznici neće da mu pomognu oko Hormuza i napisao da je Amerika najmoćnija sila u istoriji i da su Iran porazili a Iranac mu odgovorio u fazonu rat se ne vodi tvitovanjem slobodno dođite čekamo vas 😂

Posted
1 hour ago, DJORDJE said:

Meni samo jedna stvar nije jasna, pojedinci izbegavaju velike medijske kuce , a onda se informisu na tviteru , fejsbuku i telegramu gde svaka budala moze da nakaci sta hoce.Realno sto ne i Informer? Nista manje pouzdan od tvitera.

Mozda zato sto na socijalnim medijima mozes da nadjes zvanicne tvitove ili izjave i sam napravis misljenje oko toga, dok ti mediji namecu ne vest, nego misljenje. Doduse i po socijalnim medijima komentari isto to rade, ali moze da se probere... 

Definitivno je i jedno i drugo postala jedna obicna kakfonija pogotovo koliko se truda ulaze da se cenzurise na razne nacine.

Plus AI koje koriste cak i zvanicnici...