Angelia Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 52 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Kad se nesto veliko sastoji iz malih delova. U ovom slucaju jedna bomba pa se raspadne na gomilu malih sitnih bombi. Te bombe obicno su opasne kasnije jer ne eksplodiraju odmah, ali posle budu kao mine. Sad vidim da ih zovu "cluster warheads". Dva drone su udarila ambasadu US u SA, ali zgrada je bila prazna. 6 vojnika poginulih je u Kuvajtu, ali posto je Kuvajt uspeo da obori 3x F-15 u friendly fire, izgleda da nisu bas sposobni I nisu odradili dobar posao zastite. Nije cak ni baza, nije bilo alarma, bilo je civilno naselje. Tako da za sada, ukljucujuci zrtve iz svih zemalja (ukljucujuci Izrael sa najvise stete i zrtava), iako tragicno, svaki zivot je vredan, ovo nije ni blizu ocekivanja. Grci se umesali! A UK i EU sede. UK je dozvolio US da im brani baze 😵 pateticno
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, Angelia said: Sad vidim da ih zovu "cluster warheads". Dva drone su udarila ambasadu US u SA, ali zgrada je bila prazna. 6 vojnika poginulih je u Kuvajtu, ali posto je Kuvajt uspeo da obori 3x F-15 u friendly fire, izgleda da nisu bas sposobni I nisu odradili dobar posao zastite. Nije cak ni baza, nije bilo alarma, bilo je civilno naselje. Tako da za sada, ukljucujuci zrtve iz svih zemalja (ukljucujuci Izrael sa najvise stete i zrtava), iako tragicno, svaki zivot je vredan, ovo nije ni blizu ocekivanja. Grci se umesali! A UK i EU sede. UK je dozvolio US da im brani baze 😵 pateticno Ne znam, pratim koliko mogu da nadjem snimaka i koliko toliko relevantnih vesti, samo sam rekla sta je cluster bomba... to znam jos iz skole. Za ostali vid ratovanja nisam bas neki relevantan sagovornik, volela bih da tako i ostane i da se sve ovo zavrsi sto pre.
Angelia Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ne znam, pratim koliko mogu da nadjem snimaka i koliko toliko relevantnih vesti, samo sam rekla sta je cluster bomba... to znam jos iz skole. Za ostali vid ratovanja nisam bas neki relevantan sagovornik, volela bih da tako i ostane i da se sve ovo zavrsi sto pre. Ovo je drugacije oruzje. Nije cluster bombs, to I ja znam iz skole. Ali ovo je delovalo.drugacije
djura.net Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pogodjena je i USA ambasada u Rijadu i to sa dva drona.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakvo je stanje sa pvo Irana, gde se nalaze f35, f22 raptor i B2 bombarderi?
djole Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nakon sto su isplivale informacije da je Pentagon na saslusanju Kongresa rekao da nije bilo informacija da je Iran hteo da napadne SAD, Rubio kaze kako su ustvari znali da ce kada Iran bude napadnut, oni odgovoriti napadom na SAD, pa ko veli da ne cekaju nego da udare prvi. Kako je lepo imati takve prijatelje i saveznike kao sto je Izrael ❤️ A izgleda i da su uspeli konacno da se dogovore sta je cilj vojne akcije: trenutno je to "zaustavljanje razvoja balistickih raketa kratkog dometa". Videcemo sta donosi novi dan i sta ce biti cilj sutra. Edited 1 hour ago by djole 1 1 1
djole Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neverica sta je covek izgovorio. Mada, ovo je pomak - imamo secretary of state koji otvoreno govori ko diktira americku spoljnu politiku i za ciji racun ce neciji sinovi i cerke da ginu. Sto bi rekao onaj smecar Bill Ackman, to je najveca zrtva koju neko moze da napravi - steta samo sto nije on u prvim redovima. 1
NMX Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Najviše volem kad grune neki rat, posebno na bliskom istoku, pa iskokam kokice i gledam obračun ljudi kojima je sasvim normalno da se napadne suverena zemlja uz obrazloženja iz diznilenda i onih koji brane ludake koji vode te suverene zemlje i predstavljaju pretnju koja je u 99.9% slučajeva usmerena ka mučenom narodu koji živi u takvim državama. Samo nastavite.
McLeod Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago SAD kojem Izrael diktira sta da radi je maltene savrseno stanje stvari u poredjenju sa SAD kojem Rusija diktira sta da radi. Jos kad bi to prvo bila istina svet bi bio mnogo lepo mesto za zivot.
Recommended Posts