Jump to content

Rat u Iranu - kraj mula?

Recommended Posts

Posted
52 minutes ago, 𝓑π“ͺ𝓫𝔂 said:

Β 

Kad se nesto veliko sastoji iz malih delova. U ovom slucaju jedna bomba pa se raspadne na gomilu malih sitnih bombi. Te bombe obicno su opasne kasnije jer ne eksplodiraju odmah, ali posle budu kao mine.Β 

Β 

Sad vidim da ih zovu "cluster warheads".

Dva drone su udarila ambasadu US u SA, ali zgrada je bila prazna.

6 vojnika poginulih je u Kuvajtu, ali posto je Kuvajt uspeo da obori 3x F-15 u friendly fire, izgleda da nisu bas sposobni I nisu odradili dobar posao zastite. Nije cak ni baza, nije bilo alarma, bilo je civilno naselje.Β 

Β 

Tako da za sada, ukljucujuci zrtve iz svih zemalja (ukljucujuci Izrael sa najvise stete i zrtava), iako tragicno, svaki zivot je vredan, ovo nije ni blizu ocekivanja.

Β 

Grci se umesali! A UK i EU sede. UK je dozvolio US da im brani baze 😡 pateticno

Posted
9 minutes ago, Angelia said:

Sad vidim da ih zovu "cluster warheads".

Dva drone su udarila ambasadu US u SA, ali zgrada je bila prazna.

6 vojnika poginulih je u Kuvajtu, ali posto je Kuvajt uspeo da obori 3x F-15 u friendly fire, izgleda da nisu bas sposobni I nisu odradili dobar posao zastite. Nije cak ni baza, nije bilo alarma, bilo je civilno naselje.Β 

Β 

Tako da za sada, ukljucujuci zrtve iz svih zemalja (ukljucujuci Izrael sa najvise stete i zrtava), iako tragicno, svaki zivot je vredan, ovo nije ni blizu ocekivanja.

Β 

Grci se umesali! A UK i EU sede. UK je dozvolio US da im brani baze 😡 pateticno

Β 

Ne znam, pratim koliko mogu da nadjem snimaka i koliko toliko relevantnih vesti, samo sam rekla sta je cluster bomba... to znam jos iz skole. Za ostali vid ratovanja nisam bas neki relevantan sagovornik, volela bih da tako i ostane i da se sve ovo zavrsi sto pre.Β 

Posted
1 hour ago, 𝓑π“ͺ𝓫𝔂 said:

Β 

Ne znam, pratim koliko mogu da nadjem snimaka i koliko toliko relevantnih vesti, samo sam rekla sta je cluster bomba... to znam jos iz skole. Za ostali vid ratovanja nisam bas neki relevantan sagovornik, volela bih da tako i ostane i da se sve ovo zavrsi sto pre.Β 

Ovo je drugacije oruzje. Nije cluster bombs, to I ja znam iz skole. Ali ovo je delovalo.drugacije