Gotivan Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Do sad smo se maximalno amerikanizovali, priznali to mi ili ne, prihvatajući sve dobro (tehniku, muziku, možda kapitalistički sistem...) a i sve loše (to bolje da ne nabrajam...), i nekako kada kažeš nešto na američkom zvučiš pametnije. Međutim, uvodi se odavno polako drugi trend koji je baš primetan: Šta mislite, da li nam društvo polako teži ka muslimanskom-arapskom-azijskom Dubajiu? Da li je taj Dubaji toliko super samo zato što imaju nafte i para? Da li je tamo zaista med i mleko: - Prodaju se kod nas Dubaji sladoledi - Prodaju se Dubaji kolači - Uveden je direktan let do Dubajia - Narod sa ogromnim ponosom kači na Insta i Feeeejs kada putuje u Dubaji, one zgradetine što kopiramo na BG na vodi - Prave se pesme El Habibi sa spotovima pomenutih zgradetina, pustinja i kamila - Ljudi se u društvu baš sa ogromnim ponosom hvale ako su bili u Dubajiu - 80-90% muškaraca nose arapske brade i brkove. Do pre 10 godina se puštanje brade k brkova smatralo neurednim a sada je to odjednom poželjno da izgledamo kao arapski naftaši? Da li je moguće sa se kao društvo sada polako okrećemo ka islamskim zajednicama, u kojim naše starlete idu da jedu .... i to bukvalno sa kutlačom? Da li je zaista to naš srpski ideal posle masovne amerikanizacije?
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja skroz podržavam tu dubajizaciju srpskih muškaraca, skoro svaki muškarac je zgodniji sa bradom i brkovima! 1
Gotivan Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 2 minutes ago, DameTime said: Ja skroz podržavam tu dubajizaciju srpskih muškaraca, skoro svaki muškarac je zgodniji sa bradom i brkovima! A bez brade i brkova nije zgodan? Da li znaš šta znači kada je neko zgodan odnosno zgodna?
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 22 minutes ago, Gotivan said: A bez brade i brkova nije zgodan? Da li znaš šta znači kada je neko zgodan odnosno zgodna? Nemam pojma, ali sam sigurna da ćeš mi ti objasniti.
Gotivan Posted 58 minutes ago Author Posted 58 minutes ago 4 minutes ago, DameTime said: Nemam pojma, ali sam sigurna da ćeš mi ti objasniti. Zgodan je kada ima fizicke proporcije dobre i kad lepo izgleda na oko, znaci ramena noge, guza, grudi itd i da nije debeo. A brada ne daje zgodnost nego mozda lepsi izgled lica. Dakle za tebe svi muskarci treba da nose brade i brkove? Ko Arapi teroristi?
DameTime Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago 15 minutes ago, Gotivan said: Dakle za tebe svi muskarci treba da nose brade i brkove? Ko Arapi teroristi? I ako mogu da imaju crne kose i brade, valjda ne tražim mnogo.
Recommended Posts