Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

@sreta-steta odlično si ovo sažeo, u sridu. Po meni ili Friday ili Boys.

Ali priznajem da sam mislila na Friday I'm in Love.  Preuzmi štafetu 🙂

edit, ovo mi je jedna od omiljenih 

Edited by Mina D. Harker
Posted

Da se vratim na nesto iza... the greatest and most famous nije isto. Mada u slucaju Queena jeste.

Najpoznatija i najpopularnija (i najbolja, mada oni nemaju losu pesmu) Queena je Bohemian Rhapsody.

Tu nema neke rasprave, brojevi to govore.

Posted

@sreta-steta haha, slabo sam slušala brit-pop, ova Palpova je na prvu, a bogami i na drugi i treću. 😆 Bojim se da slabo šta mogu da ponudim osim robotike u njihovom slučaju. Mada vjerujem da mi sad postaviš neku manje raubovanu, šanse su da bi mi bila poznata. 

@McLeod nismo ni uzeli u obzir Show Must Go On, svakako se slažem da je Rapsodija pesmetina, ali je problem u tome što ih Queen ima više. 

Posted

Znam da ih ima vise, to nije moja omiljena pesma recimo, ali pricali ste o najpoznatijima, ne o najboljima/najomiljenijima. Za najpoznatije obicno moze da se nadje objektivno merilo, ako za neke i postoji dilema kod Queena je nema.

Posted
On 11/2/2025 at 11:34 AM, Mina D. Harker said:

Ok, ovaj bend je pored bar 50 fantastičnih pjesama spao na 1 radijski hit a na vama je da pogodite. 

The Cure

E, moji drugari :61:

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

@sreta-steta Monkey Gone to Heaven je ozbiljan kontender, ili recimo Debaser. Ovo mi je jedan od omiljenih bendova, tako da bih mogla da navedem bar 10 najboljih pjesama, od Gauge Away, (pola Surfer Rose), Gigantic, Caribou, do recimo ove