Besni lala Posted October 31 Posted October 31 17 hours ago, Mina D. Harker said: ...Johnny Cash, verovatno. Mina znae 1
Mina D. Harker Posted October 31 Author Posted October 31 Glasom Tyronea iz Snatch-a: course I do! 😎 Imamo li dobrovoljaca za sledeće pitanje, ili ja nešto da skuvam na brzinu? 1
Mina D. Harker Posted November 2 Author Posted November 2 Ok, ovaj bend je pored bar 50 fantastičnih pjesama spao na 1 radijski hit a na vama je da pogodite. The Cure
Mina D. Harker Posted November 2 Author Posted November 2 (edited) @sreta-steta odlično si ovo sažeo, u sridu. Po meni ili Friday ili Boys. Ali priznajem da sam mislila na Friday I'm in Love. Preuzmi štafetu 🙂 edit, ovo mi je jedna od omiljenih Edited November 2 by Mina D. Harker
McLeod Posted November 3 Posted November 3 Da se vratim na nesto iza... the greatest and most famous nije isto. Mada u slucaju Queena jeste. Najpoznatija i najpopularnija (i najbolja, mada oni nemaju losu pesmu) Queena je Bohemian Rhapsody. Tu nema neke rasprave, brojevi to govore.
Mina D. Harker Posted November 3 Author Posted November 3 @sreta-steta haha, slabo sam slušala brit-pop, ova Palpova je na prvu, a bogami i na drugi i treću. 😆 Bojim se da slabo šta mogu da ponudim osim robotike u njihovom slučaju. Mada vjerujem da mi sad postaviš neku manje raubovanu, šanse su da bi mi bila poznata. @McLeod nismo ni uzeli u obzir Show Must Go On, svakako se slažem da je Rapsodija pesmetina, ali je problem u tome što ih Queen ima više.
McLeod Posted November 3 Posted November 3 Znam da ih ima vise, to nije moja omiljena pesma recimo, ali pricali ste o najpoznatijima, ne o najboljima/najomiljenijima. Za najpoznatije obicno moze da se nadje objektivno merilo, ako za neke i postoji dilema kod Queena je nema.
Stiletto Posted November 3 Posted November 3 3 hours ago, sreta-steta said: Ajmo: Pulp Nije 100% Pulp, ali meni leglo ko dupe na nošu:
Janne240 Posted November 3 Posted November 3 The Cure pamtim moćni video u onom ormaru, Lullaby, cenim najveći njihov hit. 1
Besni lala Posted November 10 Posted November 10 On 11/2/2025 at 11:34 AM, Mina D. Harker said: Ok, ovaj bend je pored bar 50 fantastičnih pjesama spao na 1 radijski hit a na vama je da pogodite. The Cure E, moji drugari 1
Mina D. Harker Posted Thursday at 04:07 PM Author Posted Thursday at 04:07 PM On 11/7/2025 at 12:51 PM, Mina D. Harker said: Još jedna lagana zadaća Pixies Ovo ste svi sigurno znali, a da niste znali da znate 2
Mina D. Harker Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago @sreta-steta Monkey Gone to Heaven je ozbiljan kontender, ili recimo Debaser. Ovo mi je jedan od omiljenih bendova, tako da bih mogla da navedem bar 10 najboljih pjesama, od Gauge Away, (pola Surfer Rose), Gigantic, Caribou, do recimo ove
Šiljokapi Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Gledajući seriju, mozgao sam 2 dana ko peva, poznat glas.... Najveći hit, garant Monkey
Recommended Posts