Besni lala Posted Friday at 03:37 AM Posted Friday at 03:37 AM 17 hours ago, Mina D. Harker said: ...Johnny Cash, verovatno. Mina znae 1
Mina D. Harker Posted Friday at 11:19 AM Author Posted Friday at 11:19 AM Glasom Tyronea iz Snatch-a: course I do! 😎 Imamo li dobrovoljaca za sledeće pitanje, ili ja nešto da skuvam na brzinu? 1
Mina D. Harker Posted yesterday at 10:34 AM Author Posted yesterday at 10:34 AM Ok, ovaj bend je pored bar 50 fantastičnih pjesama spao na 1 radijski hit a na vama je da pogodite. The Cure
sreta-steta Posted yesterday at 03:40 PM Posted yesterday at 03:40 PM Stvarno ima da se bira: ili ili 1 1
Mina D. Harker Posted yesterday at 03:47 PM Author Posted yesterday at 03:47 PM (edited) @sreta-steta odlično si ovo sažeo, u sridu. Po meni ili Friday ili Boys. Ali priznajem da sam mislila na Friday I'm in Love. Preuzmi štafetu 🙂 edit, ovo mi je jedna od omiljenih Edited yesterday at 03:53 PM by Mina D. Harker
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da se vratim na nesto iza... the greatest and most famous nije isto. Mada u slucaju Queena jeste. Najpoznatija i najpopularnija (i najbolja, mada oni nemaju losu pesmu) Queena je Bohemian Rhapsody. Tu nema neke rasprave, brojevi to govore.
Mina D. Harker Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago @sreta-steta haha, slabo sam slušala brit-pop, ova Palpova je na prvu, a bogami i na drugi i treću. 😆 Bojim se da slabo šta mogu da ponudim osim robotike u njihovom slučaju. Mada vjerujem da mi sad postaviš neku manje raubovanu, šanse su da bi mi bila poznata. @McLeod nismo ni uzeli u obzir Show Must Go On, svakako se slažem da je Rapsodija pesmetina, ali je problem u tome što ih Queen ima više.
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Znam da ih ima vise, to nije moja omiljena pesma recimo, ali pricali ste o najpoznatijima, ne o najboljima/najomiljenijima. Za najpoznatije obicno moze da se nadje objektivno merilo, ako za neke i postoji dilema kod Queena je nema.
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, sreta-steta said: Ajmo: Pulp Nije 100% Pulp, ali meni leglo ko dupe na nošu:
Janne240 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago The Cure pamtim moćni video u onom ormaru, Lullaby, cenim najveći njihov hit. 1
Recommended Posts