nonick Posted November 25, 2025 Posted November 25, 2025 Kao 100 kilometraski lokalpatrijota Raptors fan, necu nista da kažem. 1
gggggggg Posted November 25, 2025 Posted November 25, 2025 jokic preko kurca odigrao i napravio dva highlighta za top 10 meseca 4
Zli Gli Posted November 25, 2025 Posted November 25, 2025 (edited) I Lendejl na bazi kurca utrpao 26/10 sa klupe, nisam gledao jer mi je los net u Africi trenutno ali svakako nije imao tezak zadatak znajuci kakva defanzivna sila je bila sa druge strane I jebeni Morant opet ne igra, mora trejd neki sto pre Edited November 25, 2025 by Zli Gli
Darko Posted November 25, 2025 Posted November 25, 2025 (edited) Edited November 25, 2025 by Darko 5 3 1
Darko Posted November 25, 2025 Posted November 25, 2025 Ovo je vrh, tek sada videh: Od 33:45 ide reakcija. Baš sam se dobro nasmejao. 1 1
Dzo23 Posted November 25, 2025 Posted November 25, 2025 Kakva renesansa Pistonsa...Prije 2 godine najlošiji skor na istoku, i onda dolazi doktor Bikerstaf koji ih podiže iz pepela. Kao neko ko je obožavao onu ekipu s Hamiltonom, Bilapsom, braćom Valas, Tejšonom Prinsom, izuzetno mi je drago što su konkurentni ponovo i što možda već ove sezone mogu da pucaju na prsten. Takođe, čestitke i našem Darku Rajakoviću. Izuzetna serija njegovih Reptorsa. Na njegovom primjeru vidimo koliko znači strpljenje i vjera u trenera. Ne može ništa preko noći. Bravo, i samo da istraju. 2 1
HAMMER Posted November 25, 2025 Posted November 25, 2025 i bravo za nika herisona i sve lejkere koji su verovali u njega jer nije bilo lako istrpeti pritiske sa svih strana i uzeti kljakavog i poslati luku u leksou. 1
Tom Wambsgans Posted November 25, 2025 Posted November 25, 2025 Amen Thompson se setio da je Amen Thompson tek u odsustvu Duranta i Easona, poveo ekipu sa 28/7/8 10/16 FG i standardnim "freak" atletskim potezima. Reunion sa Brooksom kom sam vecno zahvalan sto je bio deo promene mentaliteta u Hjustonu nakon rebuilda, kada se ignorisu ona glupiranja u Memfisu covek je jedan kvalitetan role player. 1
Elevator Operater Posted November 25, 2025 Posted November 25, 2025 On 11/24/2025 at 3:40 PM, stoudemire said: brooks daje 25ppg uz elitnu odbranu, sunsi pobeđuju, a francis be like: trade his ass as soon as possible... A đe mu te elitne odbrane u minulom plejofu? Fejk taf gaj ispade
Radalek Posted November 26, 2025 Posted November 26, 2025 (edited) Ne znam jel ljudi kapiraju da OKC ima unprotected pik od LAC u sledecem draftu, cela liga treba kolektivno da se moli da pocnu da igraju nesto. Sledeci draft je projektovan kao jedan od najjacih u poslednjih 20 godina, prva 3-4 pika su neverovatni potencijali. LAC pik bi lagano mogao da zavrsi u toj zoni a OKC bi mogao imati jos 2 pika u top 15 pored toga. Edited November 26, 2025 by Radalek 2
Miki28 Lakers in 5 Posted November 26, 2025 Posted November 26, 2025 1 hour ago, Radalek said: Ne znam jel ljudi kapiraju da OKC ima unprotected pik od LAC u sledecem draftu, cela liga treba kolektivno da se moli da pocnu da igraju nesto. Sledeci draft je projektovan kao jedan od najjacih u poslednjih 20 godina, prva 3-4 pika su neverovatni potencijali. LAC pik bi lagano mogao da zavrsi u toj zoni a OKC bi mogao imati jos 2 pika u top 15 pored toga. Samo polako, duga je sezona. Ima toliko uzasnih timova u ligi
gggggggg Posted November 26, 2025 Posted November 26, 2025 1 hour ago, Radalek said: Ne znam jel ljudi kapiraju da OKC ima unprotected pik od LAC u sledecem draftu, cela liga treba kolektivno da se moli da pocnu da igraju nesto. Sledeci draft je projektovan kao jedan od najjacih u poslednjih 20 godina, prva 3-4 pika su neverovatni potencijali. LAC pik bi lagano mogao da zavrsi u toj zoni a OKC bi mogao imati jos 2 pika u top 15 pored toga. skor im je 5-13 i samo jednu utakmicu od desetog mesta. ima jos nade da ce se probuditi i nekako uci u playoff jer u tom slucaju nema nista od lottery picka za okc. phoneixu sledi brutalan raspored i videcemo kako ce oni odigrati tada, cenim da ce poceti nizati poraze. okc ne dobija samo od njih pick nego i moguci pick od utaha (1-8) i vec siguran pick od sixersa koji ce isto kao i clippers pick biti verovatno 10+ clippersi ce 99% raditi neki trejd. pre neki dan izasao rumor o derozanu a neki su spominjali i davisa... bio je i kao rumor oko lavinea u milwaukee
SuperTraktorko Posted November 26, 2025 Posted November 26, 2025 3 minutes ago, gggggggg said: clippersi ce 99% raditi neki trejd. pre neki dan izasao rumor o derozanu Posto im fali veterana 🙃 1
Recommended Posts