Delfinarijum Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 17 minutes ago, Don Dusko said: Ako ti se ponudi Luka da ga draftujes.Ti to moras uzeti pa makar imao najbolji odnos sa manje talentovanim Foxom. Jbg ovo mi deluje kao neko pravdanje posle greske koju napravis. Ja mu zapravo verujem da je nesto slicno ovome razmisljao. Ne bi bio prvi GM ko je draftovao gledajuci fit nego talent (naravno, sto se generalno ispostavljalo kao greska). E sad, da li je to bio jedino faktor ili recimo je postojao otpor unutra Kingsa da Divac ponovo draftuje evropljanina posle vise promasaja, ko zna.
gggggggg Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago nikako mi ne ide u glavu kako je denver od druge cetvrtine druge utakmice postao neka prosecna ekipa iz dvehiljaditih/devedesetih i bukvalno nista ne mogu da ubace. i to ne samo jedan igrac, nego cela ekipa. nije bas toliko dobra odbrana goberta i mcdanielsa . mora da ima tu nesto vise. cak im odbrana i nije toliko losa koliko im je napad preko noci postao od najboljeg u ligi do medju najgorima u playoffu. tu su u grupi sa orlandom, detroitom, portlandom i phoenixom koji realno gledano nemaju ni izbliza napadackog talenta koji imaju nuggetsi. prokleti raptorsi su daleko bolji a oni su u poslednjoj utakmici sutirali 25% do poslednjih pet minuta utakmice. da se ja pitam, gordon mi ne bi igrao vise u seriji. cak i ako prodju ovu prokletu seriju, nema ove sezone nista od titule, pa nema potrebe rizikovati i celu sledecu sezonu sa jos jednom teskom povredom koja samo ceka da se desi ako lekari dopuste gordona na teren. 1
Radalek Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, gggggggg said: nikako mi ne ide u glavu kako je denver od druge cetvrtine druge utakmice postao neka prosecna ekipa iz dvehiljaditih/devedesetih i bukvalno nista ne mogu da ubace. i to ne samo jedan igrac, nego cela ekipa. nije bas toliko dobra odbrana goberta i mcdanielsa . mora da ima tu nesto vise. cak im odbrana i nije toliko losa koliko im je napad preko noci postao od najboljeg u ligi do medju najgorima u playoffu. tu su u grupi sa orlandom, detroitom, portlandom i phoenixom koji realno gledano nemaju ni izbliza napadackog talenta koji imaju nuggetsi. prokleti raptorsi su daleko bolji a oni su u poslednjoj utakmici sutirali 25% do poslednjih pet minuta utakmice. da se ja pitam, gordon mi ne bi igrao vise u seriji. cak i ako prodju ovu prokletu seriju, nema ove sezone nista od titule, pa nema potrebe rizikovati i celu sledecu sezonu sa jos jednom teskom povredom koja samo ceka da se desi ako lekari dopuste gordona na teren. Proslu utakmicu je to i licilo na nesto u prvom poluvremenu. Sasvim korektno odigrano, pogotovu od strane Jokica. Unosio je Gobera povremeno, poentirao iz reketa i imao nekih 20 poena. Drugo poluvreme raspad, kao da ih je zbunilo to sto se Ant povredio. Ni meni ne bi igrao Gordon, ako bez njega ne mogu da dobiju Sotu bez Anta, nemaju sta da traze ionako. A ako dobiju, on odmoren ce im jako znaciti protiv Spursa a i Watson bi (izgleda) mogao da se vrati u potencijalnoj sestoj ili sedmoj utakmici ove serije.
gggggggg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 41 minutes ago, Radalek said: Proslu utakmicu je to i licilo na nesto u prvom poluvremenu. Sasvim korektno odigrano, pogotovu od strane Jokica. Unosio je Gobera povremeno, poentirao iz reketa i imao nekih 20 poena. Drugo poluvreme raspad, kao da ih je zbunilo to sto se Ant povredio. Ni meni ne bi igrao Gordon, ako bez njega ne mogu da dobiju Sotu bez Anta, nemaju sta da traze ionako. A ako dobiju, on odmoren ce im jako znaciti protiv Spursa a i Watson bi (izgleda) mogao da se vrati u potencijalnoj sestoj ili sedmoj utakmici ove serije. morace nuggetsi uci u utakmicu kao da je game 7 i resiti vec sve u prvoj cetvrtini. sto su duze u utakmici wolvesi nervoza ce biti sve veca i opet ce biti sranja. ovako resiti sve u prvih petnaestak minuta i onda ce se vec i wolvesi koliko-toliko predati jer i njima je u cilju da bace sve na game 6 kod kuce.
Recommended Posts