moonovermarin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago https://freethrow.pythonanywhere.com/ Javite ako ne radi dobro ovo je neki vibe coded update 4 2
Dracarys Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Orlanđani umesto da budu još bolji, oni su samo gori, a nakrcali se dobrim igračima.
gggggggg Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago meni i dalje neverovatno da spursi nisu mogli dobiti ovu drugu/trecu postavu denvera i tako da pomognu sebi za playoff. bez ikakvog razloga im je wembanyama igrao u petak a ne juce
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, moonovermarin said: https://freethrow.pythonanywhere.com/ Javite ako ne radi dobro ovo je neki vibe coded update Mora li da se kreira nov nalog ili važe kredencijali od prošle godine?
gggggggg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago atlanta over 47.5 dallas over 40.5 boston under 42.5 denver over 53.5 brooklyn under 19.5 golden state over 47.5 charlotte over 26.5 houston under 52.5 chicago over 32.5 clippers over 49.5 cleveland over 56.5 lakers over 47.5 detroit under 46.5 memphis under 39.5 indiana under 36.5 minnesota under 49.5 miami over 38.5 new orleans over 30.5 milwaukee over 42.5 oklahoma over 62.5 new york under 52.5 phoenix under 31.5 orlando over 50.5 portland over 34.5 philadephia over 42.5 sacramento under 35.5 toronto under 39.5 san antonio under 43.5 washington over 20.5 utah over 19.5 ovo su mi bile prognoze pre pocetka sezone nekoliko je bilo bas na granici da ne dodje ali i bilo je 1-2 gde sam srecom pogodio. na kraju bas bas lose i mnogo nepredvidivije nego prethodnih sezona. najveci fail je naravno san antonio koji je stigao do 62 pobeda a ja odigrao under na 43.5. detroit i boston su takodje blizu. bukvalno sam igrao undere na 3 od 4 ekipe koje su zavrsile kao top2 u konferencijama . dallas je trebalo da bude pogodjeno s obzirom na talenat koji su imali ali nisam predvideo da ce harrison dobiti otkaz tako brzo, pa s time i trejd davisa. chicago slicna prica, zavrsili sezonu sa 31-51 a u jednom trenutku su bili 24-25 . mvp - sga dpoy - wembanyama mip - zion 6man - reid coy - kidd roy - flagg tu sam na kraju pogodio dve nagrade i to naravno najlakse. zion jeste iznenadio ako gledamo koliko je bio zdrav i koliko je utakmica odigrao, problem je samo sto nije pokazao nista specijalno. reid je u nekoj siroj konkurenciji za 6man ali je nece dobiti skoro sigurno. coy naravno nije ni blizu a roy sam isao logicki na flagga ali se nadam da ce knueppel biti dobitnik nagrade jer ce u suprotnom to biti 1 mini skandal. zaboravio sam da tipujem na eoy ali ovako sad da razmislim ko najvise zasluzuje, rekao bih da su kandidati onsi saleh, brian gregory i brad stevens i dao bih nagradu onsi salehu ali je gotovo izjednaceno sa stevensom. 1
Recommended Posts