Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sustina sve ove price je da se previse slusa sto mlate Perkins i Windhorst. Sto prije se krene da se razmislja svojom glavom lakse ce nam svima biti. Njih bar dobro plate da to rade, i sa razlogom, sa druge strane kad drugi krenu da to ponavljaju to djeluje tuzno. Usled toga sad SAS oce da bude novi predsjednik posle Trumpa.

• Like 1
Posted
2 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said:

covjek koji je dosao sa Mavsima do finala NBA lige prije godinu i po dana je lik koji treba prilagodjavati igru i lik koji u zivotu nece prismrditi prstenu.

U godini kad se na zapadu otvorio prostor koji mozda nece sledecih 10-15 godina da se desi. Denver posle prstena koji je izgubio deo igraca i kojima se raspadala hemija tima zbog sukoba glavnog trenera i GM-a. OKC godinu dana pre eksplozije. Wembanyama kao rookie. Bez stvarno ozbiljnog tima u ostatku konferencije. I opet nije imao apsolutno nikakvu sansu protiv Bostona na kraju. Ni prvi ni posledni put da se desi 'random' run do finala. Miami 2023, Phila 2001 itd, timovi koji se spletom okolnosti nadju tamo ali nemaju nikakvu sansu. Taj film se nece gledati opet na zapadu jedno duze vreme.

• WOW 1
Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Luka Dončić svakako nije random došao do finala kroz zapadnu konferenciju. Moglo bi da se prikoči sa takvim glupostima.

Mozda sam preterao sa random, ali sam ubedjen da sa istim timom i istom formom bi imao problema da vidi WCF godinu dana pre ili kasnije a kamoli sada. Jednostavno se otvorio prozor tada koji nije iskoriscen i pitanje je da li ce se otvoriti opet.