nonick Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kao 100 kilometraski lokalpatrijota Raptors fan, necu nista da kažem. 1
gggggggg Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago jokic preko kurca odigrao i napravio dva highlighta za top 10 meseca 4
Zli Gli Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) I Lendejl na bazi kurca utrpao 26/10 sa klupe, nisam gledao jer mi je los net u Africi trenutno ali svakako nije imao tezak zadatak znajuci kakva defanzivna sila je bila sa druge strane I jebeni Morant opet ne igra, mora trejd neki sto pre Edited 19 hours ago by Zli Gli
Darko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Ovo je vrh, tek sada videh: Od 33:45 ide reakcija. Baš sam se dobro nasmejao. 1 1
Dzo23 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kakva renesansa Pistonsa...Prije 2 godine najlošiji skor na istoku, i onda dolazi doktor Bikerstaf koji ih podiže iz pepela. Kao neko ko je obožavao onu ekipu s Hamiltonom, Bilapsom, braćom Valas, Tejšonom Prinsom, izuzetno mi je drago što su konkurentni ponovo i što možda već ove sezone mogu da pucaju na prsten. Takođe, čestitke i našem Darku Rajakoviću. Izuzetna serija njegovih Reptorsa. Na njegovom primjeru vidimo koliko znači strpljenje i vjera u trenera. Ne može ništa preko noći. Bravo, i samo da istraju. 2 1
HAMMER Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago i bravo za nika herisona i sve lejkere koji su verovali u njega jer nije bilo lako istrpeti pritiske sa svih strana i uzeti kljakavog i poslati luku u leksou. 1
Tom Wambsgans Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Amen Thompson se setio da je Amen Thompson tek u odsustvu Duranta i Easona, poveo ekipu sa 28/7/8 10/16 FG i standardnim "freak" atletskim potezima. Reunion sa Brooksom kom sam vecno zahvalan sto je bio deo promene mentaliteta u Hjustonu nakon rebuilda, kada se ignorisu ona glupiranja u Memfisu covek je jedan kvalitetan role player. 1
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 11/24/2025 at 3:40 PM, stoudemire said: brooks daje 25ppg uz elitnu odbranu, sunsi pobeđuju, a francis be like: trade his ass as soon as possible... A đe mu te elitne odbrane u minulom plejofu? Fejk taf gaj ispade
Recommended Posts