Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

I Lendejl na bazi kurca utrpao 26/10 sa klupe, nisam gledao jer mi je los net u Africi trenutno ali svakako nije imao tezak zadatak znajuci kakva defanzivna sila je bila sa druge strane

I jebeni Morant opet ne igra, mora trejd neki sto pre

Edited by Zli Gli
Posted

Kakva renesansa Pistonsa...Prije 2 godine najlošiji skor na istoku, i onda dolazi doktor Bikerstaf koji ih podiže iz pepela. 

Kao neko ko je obožavao onu ekipu s Hamiltonom, Bilapsom, braćom Valas, Tejšonom Prinsom, izuzetno mi je drago što su konkurentni ponovo i što možda već ove sezone mogu da pucaju na prsten. 

Takođe, čestitke i našem Darku Rajakoviću. Izuzetna serija njegovih Reptorsa. Na njegovom primjeru vidimo koliko znači strpljenje i vjera u trenera. Ne može ništa preko noći. Bravo, i samo da istraju. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

i bravo za nika herisona i sve lejkere koji su verovali u njega jer nije bilo lako istrpeti pritiske sa svih strana i uzeti kljakavog i poslati luku u leksou.

• Ha-ha 1
Posted

Amen Thompson se setio da je Amen Thompson tek u odsustvu Duranta i Easona, poveo ekipu sa 28/7/8 10/16 FG i standardnim "freak" atletskim potezima.

Reunion sa Brooksom kom sam vecno zahvalan sto je bio deo promene mentaliteta u Hjustonu nakon rebuilda, kada se ignorisu ona glupiranja u Memfisu covek je jedan kvalitetan role player.

• Like 1
Posted
On 11/24/2025 at 3:40 PM, stoudemire said:

brooks daje 25ppg uz elitnu odbranu, sunsi pobeđuju, a francis be like: trade his ass as soon as possible...

A đe mu te elitne odbrane u minulom plejofu? Fejk taf gaj ispade