Squabbit Posted Monday at 02:13 AM Posted Monday at 02:13 AM Na kraju presudile izg lopte i ayton koji ja na poluvremenu imao 0/4 a na kraju 5/9 ide posle 1/2 post 1/2 zahvalnica 1
tele_kineza Posted Monday at 07:27 AM Posted Monday at 07:27 AM čestitke konkvistadorima za povratak u partiju & narafski @Squabbit na prstenu
Chaos Is Me Posted Monday at 01:08 PM Posted Monday at 01:08 PM Čestitke pobedniku. Ja na kraju drvena medalje, ključnim se ispostavilo što nisam namestio ekipu prvog dana borbe za treće mesto jer me boleo qrac pa mi Ayo sa TD ostao na klupi. Do kraja sam uspeo da nateram Propolisa da se preznojava i sinoć da taktički izabere da izbegne TO tako što je ostavio neke igrače na klupi, ja išao all in da uzmem poene ali nisam uspeo tako da ispadoh na penale, što bi se reklo protivnik je više želeo ovu pobedu iako mu se govno smrzavalo u guzi do samog kraja. Vidimo se u oktobru. 1
tele_kineza Posted Monday at 01:25 PM Posted Monday at 01:25 PM 15 minutes ago, Chaos Is Me said: Vidimo se u oktobru. ili polovinom septembra, kada onj isti lik krene da objašnjava kako fantazi profesionalci imaju ograničen broj poteza na FA i da nam je sve ovo nelegitimno. ja ću doći već tada.
Chaos Is Me Posted Monday at 02:47 PM Posted Monday at 02:47 PM Možemo da se vidimo i pre septembra na nekom pivu, ako već ne zalaziš više ovde na substancijalni deo foruma. 🙂 1
Bobby Shurda Posted Monday at 03:38 PM Author Posted Monday at 03:38 PM (edited) Čestitke pobedniku uz želju da ne prođe kao ja iduće sezone. Šta da vam kažem, bilo je zanimljivo igranje, sporcki pozdrav. 🫡 Edited Monday at 03:38 PM by Bobby Shurda 1 1 1
propolis Posted Monday at 07:08 PM Posted Monday at 07:08 PM Hehe kraljević se duri ŠBBKBB, kruna je pala 🤠 Bravo za @Squabbit zasluženo osvojena titula jer su bili najbolji kad je trebalo!!! PICIKATO DE LA KUR!!!🤣 Svi u Grumenjima izuzetno zadovljni sa debitantskom sezonom u A diviziji. Prva ekipa regularnog dela skoro pa neverovatno sa obzirom na očajnu selekciju na draftu posle pete runde (prednjače Misi, H.Jones i Gaford), izvukao nas je fantastičan odabir u prve četiri runde ( Rendl, Duren, Gidi i Mičel). Pozdrav za sve i vidimo se jaći u oktobru!!! 1 2 1
Zvezdinho Posted Monday at 07:39 PM Posted Monday at 07:39 PM 4 hours ago, Chaos Is Me said: Možemo da se vidimo i pre septembra na nekom pivu, ako već ne zalaziš više ovde na substancijalni deo foruma. 🙂 Budite Dzekovi pa poklonite pobedniku nesto, kao ja @delgado 19 hours ago, Dracarys said: Sve petice za Skotija Barnsa, ali batica kada treba najviše da da, on daje u nedelji 10-9-4 prosečno u četiri meča, sa samo jednim DD, a upravo DD lomi matchup. Ne volim igrače koji nisu konstantni, porobe oni neki meč, donesu i TD, na tome i dobiju jaku poziciju na player rater, ali za titulu se traže konstantni statsi. Sada, ko dobije FG% osvaja titulu, a trenutno se klacka. Draki sta ti radis na ivom topiku ?
LayupFromTheMidget Posted Monday at 10:09 PM Posted Monday at 10:09 PM Cestitke sampionu, i nek se spremi otvaranje topika 1.10. KO ulazi nek se @ ovde
le piaf Posted Monday at 11:39 PM Posted Monday at 11:39 PM @le piaf @delgado @Steve Gerrard I Hayo, zaboravih mu nick na forumu 1 hour ago, LayupFromTheMidget said: Cestitke sampionu, i nek se spremi otvaranje topika 1.10. KO ulazi nek se @ ovde 1
Squabbit Posted Tuesday at 03:37 AM Posted Tuesday at 03:37 AM 5 hours ago, LayupFromTheMidget said: Cestitke sampionu, i nek se spremi otvaranje topika 1.10. KO ulazi nek se @ ovde Cek da zatvorim ovaj. ziv bio! 1
Contador54 Posted Tuesday at 07:15 AM Posted Tuesday at 07:15 AM @Squabbit Cestitke i sa nase strane, lepo smo se "posibali", rezultat je bio aktivan do pretposlednjeg meca. Uzivaj u tituli, upisao si na listu besmrtnih sampiona ove lige. Na kraju odlicila 3 promasaja Beja u jednom napadu dok Ejton u paraleli pogadja 4 suta. Ali, sve je to draz fantasy igre. Nekad dobijes za jedan skok, nekad izgubis za 2 suta. Bitno je ostati u igri sto duze makar i po cenu neprospavanih noci. Analiza sezone i tima sledi za koji dan. 2 1
Dovla Posted Tuesday at 07:36 AM Posted Tuesday at 07:36 AM Čestitke i od mene za pobednika! Za mene teška sezona sve u svemu, bilo je dobrih uboda sa fa da spasu nekako sezonu (Gilespi i Mamu pretežno), što je i bio slučaj na kraju, pošto je pozicija #20 bila itekako realna u jednom trenutku. Kockanje na draftu se nije isplatilo, prvi pik Lamelo se ispostavio kao dobar ubod za završnicu, ali ništa više od toga.. drugi pik u vidu Brauna totalni ubod, a ostali tu i tamo. Turbulentno, sve u svemu, ali učešće u PO je nastavljeno, tj tradicija ulaska u njega, tako da mogu biti zadovoljan sezonom. Svako dobro svima, radujem se novoj sezoni, gledamo se u jesen! 2
vladaboss90 Posted Tuesday at 10:22 AM Posted Tuesday at 10:22 AM Cestitke @Squabbit, prvi put da ne odradimo trejd i odma titula za tebe 😄 1
Recommended Posts