Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zeljko treba da ide. Makar zbog sebe. Nece ovde biti bolje, nece imati priliku da ode podignute glave....e sad, iako trenera ima ovakvih i onakvih, ja se apsolutno sledim od pomisli da 1 Ostoyah i 1 Zoki traze (po njima) vrednu alternativu.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Stiletto said:

Verujem da Željko treba da ode, ali ne verujem da postoji čovek na planeti Zemlji koji može da posloži ovu raspuštenu bandu.

Verovatno si u pravu, ali od ovoga jezivije ne može. Ovo što mi igramo nije košarka. Želimir je trenutno bez konkurencije najgori trener u takmičenju. Posmatrano kroz prizmu mogućnosti klubova. Divljina u napadu, sprdnja u odbrani, uticaj trenera u toku utakmice ne postojeći. I to već traje, traje.. previše dugo. Da sačuva obraz, podnese ostavku, da mu se uruči plaketa za sve što je uradio za klub, može i bista ispred dvorane, odelo pod svodove. 

A taj koji ga nasledi, polazi sa dna, a onda može samo na više. 

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Papanikolesku said:

A taj koji ga nasledi, polazi sa dna, a onda može samo na više. 

Ne mora. Kad neko ima rak u terminalnoj fazi, nema "na više". A ovo gde je Partizan trenutno je rak u terminalnoj fazi.

Posted
Just now, Papanikolesku said:

Ma puši kurac Vašingtone više!!! 

Imam osjećaj da je ovo milioniti put da nam neki njegov ishitren šut odmah bude kažnjen, i da momentum odlazi u nepovrat

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Shonewizard said:

Imam osjećaj da je ovo milioniti put da nam neki njegov ishitren šut odmah bude kažnjen, i da momentum odlazi u nepovrat

Frustrirajuće, non stop to radi.

Ajde da odbranimo nešto.. 

Posted
Just now, Shonewizard said:

Kako nam samo treba jedna kamenjarska četvrtina Fenera sad

Nije samo to dovoljno, moramo i mi odigrati pametno

2 minutes ago, Luchifer89 said:

5min later - Tarik 4/4 za 3

Nemoj to Lucifere.. 

Posted
3 minutes ago, Papanikolesku said:

A faul pre toga na Fernandu smećari!!!! 

MA MRŠ! 

Kakva odluka rijesise utakmicu govnari

Posted

Kako nas je povezao Kalates, jebao nas onaj ko je pomislio da ga dovede. Košarka mi se ne gleda kad ga vidim, a ne Partizan. 

• Like 1
  • Thanks 1