Marvin Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Željko da izda knjigu: Kako sam sistematski uništen od strane Šarunasa
Elevator Operater Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Zeljko treba da ide. Makar zbog sebe. Nece ovde biti bolje, nece imati priliku da ode podignute glave....e sad, iako trenera ima ovakvih i onakvih, ja se apsolutno sledim od pomisli da 1 Ostoyah i 1 Zoki traze (po njima) vrednu alternativu. 1
Papanikolesku Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 4 minutes ago, Stiletto said: Verujem da Željko treba da ode, ali ne verujem da postoji čovek na planeti Zemlji koji može da posloži ovu raspuštenu bandu. Verovatno si u pravu, ali od ovoga jezivije ne može. Ovo što mi igramo nije košarka. Želimir je trenutno bez konkurencije najgori trener u takmičenju. Posmatrano kroz prizmu mogućnosti klubova. Divljina u napadu, sprdnja u odbrani, uticaj trenera u toku utakmice ne postojeći. I to već traje, traje.. previše dugo. Da sačuva obraz, podnese ostavku, da mu se uruči plaketa za sve što je uradio za klub, može i bista ispred dvorane, odelo pod svodove. A taj koji ga nasledi, polazi sa dna, a onda može samo na više. 1
Papanikolesku Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Evo konačno malo dobrih stvari, još kad bi potrajalo.
Stiletto Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 6 minutes ago, Papanikolesku said: A taj koji ga nasledi, polazi sa dna, a onda može samo na više. Ne mora. Kad neko ima rak u terminalnoj fazi, nema "na više". A ovo gde je Partizan trenutno je rak u terminalnoj fazi.
Luchifer89 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago 2 minutes ago, Geronimo said: Ne gledam, zasto ovakva minutaza Pokusevskog? Zbog što trener ima 9 el 1 1
Shonewizard Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Just now, Papanikolesku said: Ma puši kurac Vašingtone više!!! Imam osjećaj da je ovo milioniti put da nam neki njegov ishitren šut odmah bude kažnjen, i da momentum odlazi u nepovrat 1
Papanikolesku Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 3 minutes ago, Shonewizard said: Imam osjećaj da je ovo milioniti put da nam neki njegov ishitren šut odmah bude kažnjen, i da momentum odlazi u nepovrat Frustrirajuće, non stop to radi. Ajde da odbranimo nešto..
Elevator Operater Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Ja ne gledam od poluvremena. Vi ste izgleda jaci od mene i zelim da KKP pobedi veceras samo zbog vas. Inace me ne interesuje i zelim da neko ode.
Shonewizard Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Kako nam samo treba jedna kamenjarska četvrtina Fenera sad 1
Luchifer89 Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Just now, Shonewizard said: Kako nam samo treba jedna kamenjarska četvrtina Fenera sad 5min later - Tarik 4/4 za 3 1
Papanikolesku Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Just now, Shonewizard said: Kako nam samo treba jedna kamenjarska četvrtina Fenera sad Nije samo to dovoljno, moramo i mi odigrati pametno 2 minutes ago, Luchifer89 said: 5min later - Tarik 4/4 za 3 Nemoj to Lucifere..
Luchifer89 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago (edited) 1/1 1/2 1/3 Meli 2/2 Edited 16 minutes ago by Luchifer89
Papanikolesku Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago A faul pre toga na Fernandu smećari!!!! MA MRŠ! 1
Jakob Aman Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago (edited) 8 minutes ago, Shonewizard said: Kako nam samo treba jedna kamenjarska četvrtina Fenera sad 🤐 Edited 15 minutes ago by Jakob Aman
Gb92 Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 3 minutes ago, Papanikolesku said: A faul pre toga na Fernandu smećari!!!! MA MRŠ! Kakva odluka rijesise utakmicu govnari
zorex Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Kako nas je povezao Kalates, jebao nas onaj ko je pomislio da ga dovede. Košarka mi se ne gleda kad ga vidim, a ne Partizan. 1 1
Papanikolesku Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Kakav je ovaj Milton bezveznjaković, za priču
Recommended Posts