Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Valjda ce izaci opet sa energijom sada, posto na iq izgleda ne mozemo veceras da racunamo.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, le piaf said: A ovaj Brown je idiot. Ni otac protiv svoje dece u dvoristu ne bi tako nonsalantno isao na ulaze
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jaooooo pa zbog ovog ulaza Angole bi mi svi izasli istog momenta pa mamu mu jebem 1
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Braun je jako bezobrazan. Sada ga treba poslati u svlacionicu, nek zaduzi dres Huventuda i igra sa bratom
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Luchifer89 said: Ne leži nam Asvel Da. Ponekad se bas patimo protiv tog stila igre, gde rival ne sedi na parketu.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo sad je samo pogledom ispratio lika kako lagano ide na polaganje.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Ni otac protiv svoje dece u dvoristu ne bi tako nonsalantno isao na ulaze Ma tip je glavom u Realu, kvalitetom u Baskoniji. Klošar bezobzirni. A i ova utakmica je žali Bože, sudar dva bogalja, dali im loptu veću od obruča.
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad bi Poku samo mogao da uvijek šutne ovako bez premišljanja, nebitno od ishoda... 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jak momenat na usporenom snimku, kad se Poku podigao na trojku, nakon nekoliko cigli. Pola navijaca se uhvatilo za glavu. 1
Luchifer89 Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Ispod časti nam da se cimamo protiv ovih pacera
Elevator Operater Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Njihov celavi nemac pojma #32 protiv nas kao Barkli 1993.
Xpert Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Jekiri je bas bas tankosava u odbrani. Zato on zaista ne bi smeo biti ista vise od 3. centra sledece sezone, ako se odlucimo da ga zadrzimo.
Luchifer89 Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kakav je majstor Tomas Ertel Ne znam da li mi je lepši njegov skok šut ili frljoka koju ispaljuje naša 2.5mil teška akvizicija
le piaf Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Šta više reći za ovo što mi igramo.. Protiv fuckin' Asvela.
Elevator Operater Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Nema sanse da ovo dobijemo, bukvalno molimo basket bogove da nas kazne.
Shonewizard Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Samo zamislite da nam ovaj meč nešto znači, nervni slom 🙃
Recommended Posts