Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Valjda ce izaci opet sa energijom sada, posto na iq izgleda ne mozemo veceras da racunamo.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, le piaf said: A ovaj Brown je idiot. Ni otac protiv svoje dece u dvoristu ne bi tako nonsalantno isao na ulaze
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jaooooo pa zbog ovog ulaza Angole bi mi svi izasli istog momenta pa mamu mu jebem 1
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Braun je jako bezobrazan. Sada ga treba poslati u svlacionicu, nek zaduzi dres Huventuda i igra sa bratom
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Luchifer89 said: Ne leži nam Asvel Da. Ponekad se bas patimo protiv tog stila igre, gde rival ne sedi na parketu.
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evo sad je samo pogledom ispratio lika kako lagano ide na polaganje.
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Ni otac protiv svoje dece u dvoristu ne bi tako nonsalantno isao na ulaze Ma tip je glavom u Realu, kvalitetom u Baskoniji. Klošar bezobzirni. A i ova utakmica je žali Bože, sudar dva bogalja, dali im loptu veću od obruča.
Shonewizard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad bi Poku samo mogao da uvijek šutne ovako bez premišljanja, nebitno od ishoda... 1
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jak momenat na usporenom snimku, kad se Poku podigao na trojku, nakon nekoliko cigli. Pola navijaca se uhvatilo za glavu. 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Njihov celavi nemac pojma #32 protiv nas kao Barkli 1993.
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jekiri je bas bas tankosava u odbrani. Zato on zaista ne bi smeo biti ista vise od 3. centra sledece sezone, ako se odlucimo da ga zadrzimo.
Luchifer89 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kakav je majstor Tomas Ertel Ne znam da li mi je lepši njegov skok šut ili frljoka koju ispaljuje naša 2.5mil teška akvizicija
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šta više reći za ovo što mi igramo.. Protiv fuckin' Asvela.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nema sanse da ovo dobijemo, bukvalno molimo basket bogove da nas kazne.
Shonewizard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samo zamislite da nam ovaj meč nešto znači, nervni slom 🙃
Recommended Posts