Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nepopularno misljenje - meni se Jekiri uopste ne svidja kao igrac i nadam se da ga necemo produziti za sledecu sezonu. 2
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne secam se koje godine je Braun poslednji put isao na ulaz. Jekiri je veceras kao neki idiot
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam sta su dali ovima našima da popiju na poluvremenu, ali se nadam da neće na doping kontrolu 😄
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Doktor Kalates... kakvo citanje... jos jedan dokaz da se sa ovima moze igrati, treba vise energije i malo srece...
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo je bila nesportska u polasku u kontru. Nisu ni pomislili da sviraju. 4
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @Elevator Operater Kad pricamo o igracima.. evo njima Dangubica u postavi vec boga mi neko vreme
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bonga ako cudom ostane, kapitenska traka. 5 1
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bonga vredi suvog zlata koliko je težak za ovaj tim Partizana. 3
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 minutes ago, Elevator Operater said: Nepostojeci faul Brauna Jeste faul, ali davno pre dizanja. Ovaj ga karakteriše kao marginalni kontakt 🤦🏼♂️ Edited 2 hours ago by le piaf
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Braun tek kad vidi da se cela ekipa cima i grize, onda krene i on da igra bolje, brze i pametnije. Steta.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko samo odlican mozes biti, a koliko cesce si bezobrazan nego angazovan....
Recommended Posts