Stiletto Posted yesterday at 07:34 PM Posted yesterday at 07:34 PM 16/10 za tri, 8/7 za dva. Lepo ja rekoh, Draženova Cibona.
realno *w Posted yesterday at 07:36 PM Posted yesterday at 07:36 PM (edited) 2 minutes ago, Stiletto said: 16/10 za tri, 8/7 za dva. Lepo ja rekoh, Draženova Cibona. 14-7 za dva, ali ok, dobri smo u svakom slučaju... 😄 Odličan podatak je i 14 asistencija za 17 minuta. Edited yesterday at 07:36 PM by realno *w
Xpert Posted yesterday at 07:37 PM Posted yesterday at 07:37 PM Odlicno poluvreme, jedno od najboljih ove sezone. Treba, doduse, reci da nam i Bosna pomaze. Gube lopte kao na traci.
realno *w Posted yesterday at 07:38 PM Posted yesterday at 07:38 PM Još mi je u glavi ona užasna atmosfera koju je reprezentacija imala u ovoj hali, pa mi prija ovo iživljavanje.
Dzep Posted yesterday at 07:42 PM Posted yesterday at 07:42 PM Bosna nije reper ni za šta, ali ok, mi delujemo korektno pa to treba i pomenuti. U ovakvoj utakmici ima smisla jedino da ukažemo na minuse koji će nas potencijalno koštati u nastavku sezone (a svi znamo da su nas i do sada koštali) a to su povremeno nepotrebno silovanje (uglavnom Sterling) i to što nisu zaustavljali tranziciju Bosne faulovima kada su mogli.
Stiletto Posted yesterday at 07:44 PM Posted yesterday at 07:44 PM 7 minutes ago, realno *w said: 14-7 za dva, ali ok, dobri smo u svakom slučaju... 😄 SofaScore jede pite sa statistikom... 1
Xpert Posted yesterday at 08:00 PM Posted yesterday at 08:00 PM Za sta covek dade tehnicku... i u kakvom trenutku. Zaista neke stvari koje sudije rade su potpuno besmislene.
Stiletto Posted yesterday at 08:14 PM Posted yesterday at 08:14 PM E, vremena kad je Đoko bio centar kod nas... ne ponovilo se. 1
Dzep Posted yesterday at 08:16 PM Posted yesterday at 08:16 PM Ja se sećam da veću bukvu u životu nisam gledao uživo. Nego, ovo već postaje neprijatno...
Klipan Posted yesterday at 08:17 PM Posted yesterday at 08:17 PM 1 minute ago, Dzep said: Ja se sećam da veću bukvu u životu nisam gledao uživo. Bozo Djumic i Koprivica…paklena je konkurencija bila…
realno *w Posted yesterday at 08:21 PM Posted yesterday at 08:21 PM Na 50 razlike bukvalno jedina bojazan je da se neko ne povredi... i eto ga. Naslonio se na tu nogu dok je izlazio, to je valjda dobar znak.
Dzep Posted yesterday at 08:21 PM Posted yesterday at 08:21 PM Super, kakva sezona, nema kraja malerima. Ne znam samo šta je Penjaroja kome skrivio da preživljava ovo sa nama, definitivno ne zaslužuje ovo što mu se dešava 1
Stiletto Posted yesterday at 08:21 PM Posted yesterday at 08:21 PM 2 minutes ago, Klipan said: Bozo Djumic i Koprivica…paklena je konkurencija bila… Obrad Tomić, ko ga se još seća... Nemoj samo povreda na 50 razlike molim te. 2
Jakob Aman Posted yesterday at 08:24 PM Posted yesterday at 08:24 PM 1 minute ago, TripleJ said: ko se povredio ? Bruno
realno *w Posted yesterday at 08:25 PM Posted yesterday at 08:25 PM 1 minute ago, TripleJ said: ko se povredio ? Bruno je izašao šepajući posle jednog pada.. nadamo se da nije ništa
TripleJ Posted yesterday at 08:27 PM Posted yesterday at 08:27 PM jbga, fali ove godine neki Balsa da guli te minute protiv aba nejjaci na 5. Naravno, fali nam mnogo vise od toga, ali eto, da kazemo da nam i to fali. 1
Recommended Posts