Stiletto Posted Sunday at 08:54 PM Posted Sunday at 08:54 PM Kakates tri trojke, Radanov dve, moram da menjam sočiva, svašta vidim.
Elevator Operater Posted Sunday at 09:25 PM Posted Sunday at 09:25 PM Nije vazno, ali sudije slepci duvaju faul u napadu Brunu dok odgurnut igrac future uveliko stoji unutar polukruga i nijedne milisekunde ne miruje stopalima.
realno *w Posted Sunday at 09:25 PM Posted Sunday at 09:25 PM Jbt kako smo lepo odigrali treću četvrtinu, sa sve Radanovim, Lakićem, Mijailovićem... Mogao da se primi koji koš manje, ali sve ostalo perfektno.
Dzep Posted Sunday at 09:26 PM Posted Sunday at 09:26 PM Dosta je nerealno da izgledaju ovako sveže samo 48 sati nakon onakvog meča protiv Reala Budućnost tanka, ali mi top, ima smisla sve što radimo
Elevator Operater Posted Sunday at 09:26 PM Posted Sunday at 09:26 PM Ako ce da vezba Penja za kup petorku bez centra, samo da to ne radi na startu cetvrtine. Sad je vreme za najjacu petorku.
Xpert Posted Sunday at 09:29 PM Posted Sunday at 09:29 PM 2 minutes ago, Elevator Operater said: Nije vazno, ali sudije slepci duvaju faul u napadu Brunu dok odgurnut igrac future uveliko stoji unutar polukruga i nijedne milisekunde ne miruje stopalima. U ovakvim situacijama, to se vise ne gleda. To pravilo polukruga vazi, samo ako je napadac u naletu.
Tex_Willer Posted Sunday at 09:30 PM Posted Sunday at 09:30 PM Nije ovo još gotovo, nekako tanko mi deluje ova postava koja bi defanzivno morala biti iznad, barem na papiru
Elevator Operater Posted Sunday at 09:31 PM Posted Sunday at 09:31 PM (edited) 3 minutes ago, Tex_Willer said: Nije ovo još gotovo, nekako tanko mi deluje ova postava koja bi defanzivno morala biti iznad, barem na papiru Ne znam zasto treneri kkp imaju poriv da sebe stavljaju u taj hendikep Kakav debil vasington, sve ti jebem Edited Sunday at 09:34 PM by Elevator Operater
realno *w Posted Sunday at 09:35 PM Posted Sunday at 09:35 PM Sad ide najkritičniji period, deluje da smo ozbiljno ostali bez gasa.
Xpert Posted Sunday at 09:37 PM Posted Sunday at 09:37 PM 2 minutes ago, realno *w said: Sad ide najkritičniji period, deluje da smo ozbiljno ostali bez gasa. Bez mozga, pre svega. 1
realno *w Posted Sunday at 09:44 PM Posted Sunday at 09:44 PM 6 minutes ago, Xpert said: Bez mozga, pre svega. Eh sad. Ne slažem se ni najmanje.
Tex_Willer Posted Sunday at 09:47 PM Posted Sunday at 09:47 PM Sa 3 igraca koji uopšte mogu držati loptu u rukama ovo je maksimum maksimuma iskreno.
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Radanov i Dujan plejevi. Osećam da će naša igra da mi prija ko šupalj zub.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ozbiljno loša četvrtina. Nema ovde ko makar malo da poveže.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Poku u solidnom ritmu, skoncentrisan, prati igru, seče pasove... Neprimetno do 11 indeksnih.
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bosnjakovic bas deluje nemocno, cak i za ovaj nivo takmicenja.
Ebuka Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bosnjakovicu plafon karijere ako bude igokea/spartak, da se sutira nogom u dupe.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Ebuka said: Bosnjakovicu plafon karijere ako bude igokea/spartak, da se sutira nogom u dupe. Treba on još ozbiljno da napreduje da dođe do tog nivoa. U ovom trenutku mi deluje bliži KLSu i to da bude ispodprosečan tamo.
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovaj tim, bez ijednog organizatora igre, deluje skroz neozbiljno.
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bez ikakve organizacije napada opet 43 poena za poluvreme.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Užasni smo. Saraniće nas komše ako i dođe do derbija. Sve i da se stranci međusobno ponište, domaći će napraviti nepremostivu razliku u njihovu korist.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 trojke su dali za 2 minuta. Od toga jedna u zadnjoj sekundi napada sa 9 metara, jednu teško centar od tablu i sada ova neuspeli pokušaj iznuđivanja faula.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Stiletto said: Ova "ekipa" može koliko večeras da se pakuje kući. Ne da može, nego ne vidim načim da se to ne desi. Bolje da smo poveli Kalatesa, nego Sterlinga.
Recommended Posts