Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakates tri trojke, Radanov dve, moram da menjam sočiva, svašta vidim.
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nije vazno, ali sudije slepci duvaju faul u napadu Brunu dok odgurnut igrac future uveliko stoji unutar polukruga i nijedne milisekunde ne miruje stopalima.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbt kako smo lepo odigrali treću četvrtinu, sa sve Radanovim, Lakićem, Mijailovićem... Mogao da se primi koji koš manje, ali sve ostalo perfektno.
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dosta je nerealno da izgledaju ovako sveže samo 48 sati nakon onakvog meča protiv Reala Budućnost tanka, ali mi top, ima smisla sve što radimo
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako ce da vezba Penja za kup petorku bez centra, samo da to ne radi na startu cetvrtine. Sad je vreme za najjacu petorku.
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Nije vazno, ali sudije slepci duvaju faul u napadu Brunu dok odgurnut igrac future uveliko stoji unutar polukruga i nijedne milisekunde ne miruje stopalima. U ovakvim situacijama, to se vise ne gleda. To pravilo polukruga vazi, samo ako je napadac u naletu.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nije ovo još gotovo, nekako tanko mi deluje ova postava koja bi defanzivno morala biti iznad, barem na papiru
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 3 minutes ago, Tex_Willer said: Nije ovo još gotovo, nekako tanko mi deluje ova postava koja bi defanzivno morala biti iznad, barem na papiru Ne znam zasto treneri kkp imaju poriv da sebe stavljaju u taj hendikep Kakav debil vasington, sve ti jebem Edited 2 hours ago by Elevator Operater
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sad ide najkritičniji period, deluje da smo ozbiljno ostali bez gasa.
Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, realno *w said: Sad ide najkritičniji period, deluje da smo ozbiljno ostali bez gasa. Bez mozga, pre svega. 1
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Xpert said: Bez mozga, pre svega. Eh sad. Ne slažem se ni najmanje.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sa 3 igraca koji uopšte mogu držati loptu u rukama ovo je maksimum maksimuma iskreno.
Recommended Posts