Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakates tri trojke, Radanov dve, moram da menjam sočiva, svašta vidim.
Elevator Operater Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Nije vazno, ali sudije slepci duvaju faul u napadu Brunu dok odgurnut igrac future uveliko stoji unutar polukruga i nijedne milisekunde ne miruje stopalima.
realno *w Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Jbt kako smo lepo odigrali treću četvrtinu, sa sve Radanovim, Lakićem, Mijailovićem... Mogao da se primi koji koš manje, ali sve ostalo perfektno.
Dzep Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Dosta je nerealno da izgledaju ovako sveže samo 48 sati nakon onakvog meča protiv Reala Budućnost tanka, ali mi top, ima smisla sve što radimo
Elevator Operater Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Ako ce da vezba Penja za kup petorku bez centra, samo da to ne radi na startu cetvrtine. Sad je vreme za najjacu petorku.
Xpert Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Nije vazno, ali sudije slepci duvaju faul u napadu Brunu dok odgurnut igrac future uveliko stoji unutar polukruga i nijedne milisekunde ne miruje stopalima. U ovakvim situacijama, to se vise ne gleda. To pravilo polukruga vazi, samo ako je napadac u naletu.
Tex_Willer Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Nije ovo još gotovo, nekako tanko mi deluje ova postava koja bi defanzivno morala biti iznad, barem na papiru
Elevator Operater Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago (edited) 3 minutes ago, Tex_Willer said: Nije ovo još gotovo, nekako tanko mi deluje ova postava koja bi defanzivno morala biti iznad, barem na papiru Ne znam zasto treneri kkp imaju poriv da sebe stavljaju u taj hendikep Kakav debil vasington, sve ti jebem Edited 39 minutes ago by Elevator Operater
realno *w Posted 38 minutes ago Posted 38 minutes ago Sad ide najkritičniji period, deluje da smo ozbiljno ostali bez gasa.
Xpert Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 2 minutes ago, realno *w said: Sad ide najkritičniji period, deluje da smo ozbiljno ostali bez gasa. Bez mozga, pre svega. 1
realno *w Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 6 minutes ago, Xpert said: Bez mozga, pre svega. Eh sad. Ne slažem se ni najmanje.
Tex_Willer Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Sa 3 igraca koji uopšte mogu držati loptu u rukama ovo je maksimum maksimuma iskreno.
Recommended Posts