Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Dzep said: Murinen će igrati više u nastavku sezone, Jeste da ima iritantnu facu, oštre crte lica, mada te oštre crte lica su očekivane za nekog ko dolazi iz Finske, ali je borac. Pejn, Lakić, Bonga, Murinen, Fernando je petorka od koje možeš uvek očekivati borbu. Nema zabušavanja.
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Dzep said: Nedostajao mi je Pionir, ali samo zimi i kad nije prepun. Sve se dobro vidi ovde, bolje nego u Areni. Uglavnom, Bonga car, Pejn je dobro pojačanje, Dilan nije igrač za nas, Murinen će igrati više u nastavku sezone, Sterling rutinski, Tajrika klasika otaljavanja, više Bruna... Sa Sterlingom se nesto desilo 1
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, jedibojan said: Sa Sterlingom se nesto desilo Samo njega gledam. Svaka reakcija mu je kasnija za par milisekundi, uvek je za nijansu sporiji, a i kad odigra neku dobru odbranu to traje 3 sekunde i onda uspori, pogreši... Čini mi se da ni fizički nije najspremniji. Izgleda se tu nije treniralo baš jako, morala bi ti malo traka da se šiba 1
jedibojan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Dzep said: Samo njega gledam. Svaka reakcija mu je kasnija za par milisekundi, uvek je za nijansu sporiji, a i kad odigra neku dobru odbranu to traje 3 sekunde i onda uspori, pogreši... Čini mi se da ni fizički nije najspremniji. Izgleda se tu nije treniralo baš jako, morala bi ti malo traka da se šiba Apsolutno, ali se odnosilo na to da na ovoj utakmici ima mnogo profesionalniji pristup nego na mnogo bitnijim EL utakmicama ove sezone. Bar se meni cini 1
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Možda je samo moj eye test, ali i Dujan igra mnogo racionalnije, ne siluje šut, deli lopte uredno i kome treba, ne prepoznajem čoveka.
Recommended Posts