Dzep Posted Sunday at 10:07 PM Posted Sunday at 10:07 PM (edited) 3 minutes ago, Arsenije Pesic said: Suci i i pojedini igrači domaćina učiniše ovu pobedu baš slatkom. Naslagasmo ove efem...ništa, šalimo se malo OK, ali da aplaudiraš sudiji u facu to je tehnička uvek i svuda, a nije još uvek bila gotova utakmica rezultatski. Ma jasno, ali ovde imam razumevanja, ko jebe mater čini mi se Javoru, 10 razlike, već sam dobio petu grešku, rekao bih mu i ja svašta u facu, nek se nosi, jbt kakav je to faul?? Edited Sunday at 10:07 PM by Dzep
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 10:33 PM Posted Sunday at 10:33 PM 26 minutes ago, Dzep said: Ma jasno, ali ovde imam razumevanja, ko jebe mater čini mi se Javoru, 10 razlike, već sam dobio petu grešku, rekao bih mu i ja svašta u facu, nek se nosi, jbt kakav je to faul?? Javor nije sudio meč.
Dzep Posted Sunday at 10:38 PM Posted Sunday at 10:38 PM 4 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Javor nije sudio meč. Ko god da je bio onaj slepac koji mu je sudio ličnu, ne menja mnogo stvari
Goofy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad treba da gledam KKP kao da idem kod zubara. Mrzim to, al' mora se... 1
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Stiletto said: Paspalj žešće izviždan kad je ušao. Ako. Ko bi nekad mogao i da pomisli da ce se njemu zvizdati, ali bas se srozao...
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Ne mogu da se sjetim autora ali ima izreka da čovjek treba da umre prije nego doživi da svi njegovi idoli padnu u blato. E pa malo ih je ostalo. Između ostalog i ovo je pokazatelj veličine Partizana, toliko velikana se prodalo ali još nas ima. 💪 1
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ima li neki razlog što je atmosfera ovakva? Vanja nastavlja da bude smešan.
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja ne znam kako mi protiv bilo koga vodimo sa Sterlingom, Vanjom i Miltonom u petorci...
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva šabanska kosarka od obe ekipe Daj Lakica umesto Vanje, ne mogu da ga svarim nikakao Mnogo sporo se vraćamo u odbrani
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Xpert said: Gde je Washington? On ulazi kad se protivnici umore 😅
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vanja i Kalates nemaju mesto ni u jednoj EL ekipi, jedino kod nas mogu i da igraju
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ubacivanje lopte iz auta je osnova kosarke Volis klub. Moras da gledas jbg. Svestan si da su go kurac i da narocito u gostima nikoga nece dobiti.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Stojim iza onoga sto sam rekao na proslom mecu, mi imamo jednog igraca EL kalibra - Bongu. Moze se dodati i Carlik, al on nece skoro. Nekoliko granicnih - Wash, Tajrik, Brown i svi ostali su sljakeri ili bivsi igraci. Edited 1 hour ago by Xpert
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li to paspalj i gazda mu pokusavaju da nateraju Jabarija na otkaz Navijam da im uzme svaki cent do kraja za dve godine Nećemo dobiti ovo večeras ocigledno je, ako mene pitate, slažem se da izgubimo sve do kraja, samo jos jednom da cigane dobijemo u gostima, ostalo sve porazi bez problema
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva razularena banda i ovo se moze dobiti jer su i ovi preko puta divlji... al tu se sve zavrsava... Otese nam ljudi klub i kao da nista nije bilo... samo sad da krenu i tehnicke da dobijaju
Coz29 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kakva razularena banda i ovo se moze dobiti jer su i ovi preko puta divlji... al tu se sve zavrsava... Otese nam ljudi klub i kao da nista nije bilo... samo sad da krenu i tehnicke da dobijaju Da li je vise uopšte važno da li ćemo pobediti ili ne?
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakvi prekidi stvarnosti. U trenutku pomislis gle jbt znaju da iskidaju odbranu i onda obican zicer mase. Teska promaja.
Recommended Posts