Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Igor_ said:

Ako ovaj jos jednom izgovori "Fohman" obesicu se. 

1 minute ago, Dzo23 said:

Zove ga Fokman? Bože dragi... Komentarori su počeli da izmišljaju imena, pored standardnih anglicizama, kako bi ispali valjda pametniji, posebniji, šta li...

Ispravnije nego Vojtman.

Čovek se preziva (po srpski) Fo(gt)man, ovo u zagradi malo progutano, pa liči na nešto između k i h.

Posted

Braun nije postao nemač pojma preko noći, njemu Karlik fali jednako kao Tajriku. Ta će me prica najviše boleti (uz Bongu) što ce i on da ode... Nisam zaboravio koliko se prošle i izvestan deo ove sezone cimao na oba kraja terena... Nadam se da na kraju on nije presao na izdajničku stranu, svakako izgleda drugačije u svakom smislu već neko vreme.

• Like 1
Posted

Jedino je Tajriku ovde stalo da se izvadi, vidi se da ga sve ovo nervira. Jbg, šta da mu kaže čovek, realno sam je kriv... Parker, Brown, Wash, suvi profesionalizam, zabole ih sto qraca da se viđaju, zviždali ljudi ili ne

• Like 1
Posted

ja jednostavno za ovu ekipu ne mogu da navijam..znaci ne za Partizan,nego za ove igrace..kada ih gledam kao da gledam efes-zalgiris isti mi djavo

ovo je skup izdajnika koji zasluzuje svaku osudu i zvizduk,ako ne i gore od toga

e tajrik,murinen,wash se smeju kao nesto im je interesantno...mrs u pm.....

ja bi razumao da nije islo i da razlog losih rezultata je samo igra i sl ,ali namerno busenje trenera i kockanje sa ugledom kluba e pa nece moci pa makar sve gorelo

i nije ovo ono pa nije valja Zeljko veci od kluba...pa mozda i nije ali je svakako veci od ovih bitangi...i ako moram nekoga da biram biracu njega pa makar igrali ligu sampiona jebe mi se,ali ove debile ja da podrzaavam vise necu

zapamtite da nijedan od ovih igraca nece biti u klubu sledece seezone..pitanje da li ce i do kraja ove

OSTOJA ODLAZI

• Ha-ha 1
Posted

Ne postoji trener i publika koja ce da probudi ovu bagru da proigra

Zeljko brate jesi ih sastavio jebo si im majku majcinu

Posted
2 minutes ago, Coz29 said:

Ne postoji trener i publika koja ce da probudi ovu bagru da proigra

Zeljko brate jesi ih sastavio jebo si im majku majcinu

Makar su krenuli da se cimaju i skacu...za uigranost nisam ni ja optimista.

Posted
3 minutes ago, Elevator Operater said:

Nije dugo trebalo da se prestane sa tretmanom za igrace. Iznenadjen sam. Nadam se da su za stalno primili k znanju poruku upozorenja (naravno da nisu, nizak iq nece srece dati).

Mislim da je već početkom 3/4 prestalo. 

• Like 1
Posted

Gledaj govna sad kako skaču i podržavaju jedni druge i bodre se

Do pre 7 dana su bili skupina krkana bez ikakve emocije

• Like 2
Posted

Tacno vidiš ko od igraca je sabotirao

Kao u Kumu, ko prvo izjavio saučešće on je namestio

Tako i ovde, ko najviše slavi on je busio

• Like 2