TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kosarka u drugom planu, ali i iz tog drugog plana vidi se da tim bez Carlicka ozbiljno vonja nekvalitetom.
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Igor_ said: Ako ovaj jos jednom izgovori "Fohman" obesicu se. 1 minute ago, Dzo23 said: Zove ga Fokman? Bože dragi... Komentarori su počeli da izmišljaju imena, pored standardnih anglicizama, kako bi ispali valjda pametniji, posebniji, šta li... Ispravnije nego Vojtman. Čovek se preziva (po srpski) Fo(gt)man, ovo u zagradi malo progutano, pa liči na nešto između k i h.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Braun nije postao nemač pojma preko noći, njemu Karlik fali jednako kao Tajriku. Ta će me prica najviše boleti (uz Bongu) što ce i on da ode... Nisam zaboravio koliko se prošle i izvestan deo ove sezone cimao na oba kraja terena... Nadam se da na kraju on nije presao na izdajničku stranu, svakako izgleda drugačije u svakom smislu već neko vreme.
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedino je Tajriku ovde stalo da se izvadi, vidi se da ga sve ovo nervira. Jbg, šta da mu kaže čovek, realno sam je kriv... Parker, Brown, Wash, suvi profesionalizam, zabole ih sto qraca da se viđaju, zviždali ljudi ili ne 1
nbg88nbg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago ja jednostavno za ovu ekipu ne mogu da navijam..znaci ne za Partizan,nego za ove igrace..kada ih gledam kao da gledam efes-zalgiris isti mi djavo ovo je skup izdajnika koji zasluzuje svaku osudu i zvizduk,ako ne i gore od toga e tajrik,murinen,wash se smeju kao nesto im je interesantno...mrs u pm..... ja bi razumao da nije islo i da razlog losih rezultata je samo igra i sl ,ali namerno busenje trenera i kockanje sa ugledom kluba e pa nece moci pa makar sve gorelo i nije ovo ono pa nije valja Zeljko veci od kluba...pa mozda i nije ali je svakako veci od ovih bitangi...i ako moram nekoga da biram biracu njega pa makar igrali ligu sampiona jebe mi se,ali ove debile ja da podrzaavam vise necu zapamtite da nijedan od ovih igraca nece biti u klubu sledece seezone..pitanje da li ce i do kraja ove OSTOJA ODLAZI 1
Coz29 Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Treba i ovu svu bagru rasterati. Nesposobni su za kurac nisu
Elevator Operater Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Bilo kakva sansa za bilo kakvim rezultatima apsolutno staje sa ovom monstruoznom odvratnoscu od igre Parkera. 1
Coz29 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Kakav je ovaj parker kao neka strina masna, kako mi idu na kurac pa ovo je jezivo
Elevator Operater Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Zdrav Karlik i manji promasaj na 4 i mozda ne ni doslo do svega ovoga....
Jakob Aman Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Treba da se obradujes kad igrac od 2.5 milke da kos posle 6 promasaja. Jebes ti to.
Coz29 Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago Ne postoji trener i publika koja ce da probudi ovu bagru da proigra Zeljko brate jesi ih sastavio jebo si im majku majcinu
Ludi za Poli Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago Nakon Parkerovih bravura Bronny James na lopti protiv Carusa i Dorta dodje kao praznik za oci
Elevator Operater Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 2 minutes ago, Coz29 said: Ne postoji trener i publika koja ce da probudi ovu bagru da proigra Zeljko brate jesi ih sastavio jebo si im majku majcinu Makar su krenuli da se cimaju i skacu...za uigranost nisam ni ja optimista.
Coz29 Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Živim za dan da paker i vanja napuste Partizan Ne mogu organski da ih svarim Dva debeloguza košarkaška odrona
kojihit Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Dali smo mi njima trojku u poslednjim sekundama cetvrtine ljudiiiii
Coz29 Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Vidi ovog cirkusanta vasingtona Istripovao da je bitan Druže sve da das 40 trojku kurac si od igraca 2
Elevator Operater Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Nije dugo trebalo da se prestane sa tretmanom za igrace. Iznenadjen sam. Nadam se da su za stalno primili k znanju poruku upozorenja (naravno da nisu, nizak iq nece srece dati). 1
le piaf Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: Nije dugo trebalo da se prestane sa tretmanom za igrace. Iznenadjen sam. Nadam se da su za stalno primili k znanju poruku upozorenja (naravno da nisu, nizak iq nece srece dati). Mislim da je već početkom 3/4 prestalo. 1
Coz29 Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Gledaj govna sad kako skaču i podržavaju jedni druge i bodre se Do pre 7 dana su bili skupina krkana bez ikakve emocije 2
Ludi za Poli Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago I gledaj ti sad Duanea, savrsena citanja odbrane protivnika sa loptom u rukama i odjednom ne ispada na prvom bloku na drugoj strani. Nevjerovatan lik 2
Coz29 Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Tacno vidiš ko od igraca je sabotirao Kao u Kumu, ko prvo izjavio saučešće on je namestio Tako i ovde, ko najviše slavi on je busio 1
Elevator Operater Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Ova pravila i tumacenja šuta moraju da se menjaju hitno. Šta je bre ovo
Coz29 Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Nisam video u životu da igrac pravi gluplje faulove od Miltona
Recommended Posts