Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zeljko treba da ide. Makar zbog sebe. Nece ovde biti bolje, nece imati priliku da ode podignute glave....e sad, iako trenera ima ovakvih i onakvih, ja se apsolutno sledim od pomisli da 1 Ostoyah i 1 Zoki traze (po njima) vrednu alternativu.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Stiletto said:

Verujem da Željko treba da ode, ali ne verujem da postoji čovek na planeti Zemlji koji može da posloži ovu raspuštenu bandu.

Verovatno si u pravu, ali od ovoga jezivije ne može. Ovo što mi igramo nije košarka. Želimir je trenutno bez konkurencije najgori trener u takmičenju. Posmatrano kroz prizmu mogućnosti klubova. Divljina u napadu, sprdnja u odbrani, uticaj trenera u toku utakmice ne postojeći. I to već traje, traje.. previše dugo. Da sačuva obraz, podnese ostavku, da mu se uruči plaketa za sve što je uradio za klub, može i bista ispred dvorane, odelo pod svodove. 

A taj koji ga nasledi, polazi sa dna, a onda može samo na više. 

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Papanikolesku said:

A taj koji ga nasledi, polazi sa dna, a onda može samo na više. 

Ne mora. Kad neko ima rak u terminalnoj fazi, nema "na više". A ovo gde je Partizan trenutno je rak u terminalnoj fazi.

Posted
Just now, Papanikolesku said:

Ma puši kurac Vašingtone više!!! 

Imam osjećaj da je ovo milioniti put da nam neki njegov ishitren šut odmah bude kažnjen, i da momentum odlazi u nepovrat

• Like 2
Posted
3 minutes ago, Shonewizard said:

Imam osjećaj da je ovo milioniti put da nam neki njegov ishitren šut odmah bude kažnjen, i da momentum odlazi u nepovrat

Frustrirajuće, non stop to radi.

Ajde da odbranimo nešto.. 

• Like 1
Posted
Just now, Shonewizard said:

Kako nam samo treba jedna kamenjarska četvrtina Fenera sad

Nije samo to dovoljno, moramo i mi odigrati pametno

2 minutes ago, Luchifer89 said:

5min later - Tarik 4/4 za 3

Nemoj to Lucifere.. 

Posted
3 minutes ago, Papanikolesku said:

A faul pre toga na Fernandu smećari!!!! 

MA MRŠ! 

Kakva odluka rijesise utakmicu govnari

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...