Marvin Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Željko da izda knjigu: Kako sam sistematski uništen od strane Šarunasa
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zeljko treba da ide. Makar zbog sebe. Nece ovde biti bolje, nece imati priliku da ode podignute glave....e sad, iako trenera ima ovakvih i onakvih, ja se apsolutno sledim od pomisli da 1 Ostoyah i 1 Zoki traze (po njima) vrednu alternativu. 1
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Stiletto said: Verujem da Željko treba da ode, ali ne verujem da postoji čovek na planeti Zemlji koji može da posloži ovu raspuštenu bandu. Verovatno si u pravu, ali od ovoga jezivije ne može. Ovo što mi igramo nije košarka. Želimir je trenutno bez konkurencije najgori trener u takmičenju. Posmatrano kroz prizmu mogućnosti klubova. Divljina u napadu, sprdnja u odbrani, uticaj trenera u toku utakmice ne postojeći. I to već traje, traje.. previše dugo. Da sačuva obraz, podnese ostavku, da mu se uruči plaketa za sve što je uradio za klub, može i bista ispred dvorane, odelo pod svodove. A taj koji ga nasledi, polazi sa dna, a onda može samo na više. 1
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Evo konačno malo dobrih stvari, još kad bi potrajalo.
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Papanikolesku said: A taj koji ga nasledi, polazi sa dna, a onda može samo na više. Ne mora. Kad neko ima rak u terminalnoj fazi, nema "na više". A ovo gde je Partizan trenutno je rak u terminalnoj fazi.
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Geronimo said: Ne gledam, zasto ovakva minutaza Pokusevskog? Zbog što trener ima 9 el 1 1
Shonewizard Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Papanikolesku said: Ma puši kurac Vašingtone više!!! Imam osjećaj da je ovo milioniti put da nam neki njegov ishitren šut odmah bude kažnjen, i da momentum odlazi u nepovrat 2
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Shonewizard said: Imam osjećaj da je ovo milioniti put da nam neki njegov ishitren šut odmah bude kažnjen, i da momentum odlazi u nepovrat Frustrirajuće, non stop to radi. Ajde da odbranimo nešto.. 1
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja ne gledam od poluvremena. Vi ste izgleda jaci od mene i zelim da KKP pobedi veceras samo zbog vas. Inace me ne interesuje i zelim da neko ode.
Shonewizard Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kako nam samo treba jedna kamenjarska četvrtina Fenera sad 1
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Shonewizard said: Kako nam samo treba jedna kamenjarska četvrtina Fenera sad 5min later - Tarik 4/4 za 3 1
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Shonewizard said: Kako nam samo treba jedna kamenjarska četvrtina Fenera sad Nije samo to dovoljno, moramo i mi odigrati pametno 2 minutes ago, Luchifer89 said: 5min later - Tarik 4/4 za 3 Nemoj to Lucifere..
Luchifer89 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1/1 1/2 1/3 Meli 2/2 Edited 6 hours ago by Luchifer89
Papanikolesku Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago A faul pre toga na Fernandu smećari!!!! MA MRŠ! 1
Jakob Aman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 8 minutes ago, Shonewizard said: Kako nam samo treba jedna kamenjarska četvrtina Fenera sad 🤐 Edited 6 hours ago by Jakob Aman
Gb92 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Papanikolesku said: A faul pre toga na Fernandu smećari!!!! MA MRŠ! Kakva odluka rijesise utakmicu govnari
zorex Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kako nas je povezao Kalates, jebao nas onaj ko je pomislio da ga dovede. Košarka mi se ne gleda kad ga vidim, a ne Partizan. 2 1
Recommended Posts