Coz29 Posted November 11 Posted November 11 Ne moze ovo dobro da bude Čim počinje sa Pokusevskim i izmislja neki kurac odmah znam koliko je sati
Elevator Operater Posted November 11 Posted November 11 Moramo li sami da vracamo svakog u jebeni zivot?
Xpert Posted November 11 Posted November 11 Sve ide fino i onda crna rupa. Brown 3. licna, primamo trojku, napadi u rasulu... Gotovo neverovatno kako se ugasimo.
Coz29 Posted November 11 Posted November 11 Jbg 3 lične Bio je faul i na prodoru udario je po ruci igraca A i jeste faul u napadu, stajao je Blosongejm sa 2 noge Da smo samo malo pametnija ekipa sve bi mnogo lakše bilo Jedan pametan faul nismo napravili za celu četvrtinu neverovatno
Alek The Great Posted November 11 Posted November 11 Just now, Coz29 said: Jbg 3 lične Bio je faul i na prodoru udario je po ruci igraca A i jeste faul u napadu, stajao je Blosongejm sa 2 noge Da smo samo malo pametnija ekipa sve bi mnogo lakše bilo Ako se ne varam moras stojati sa celim povrsinama stopala, a ne na vrhovima.
Elevator Operater Posted November 11 Posted November 11 Jebalo te cekanje tv tajmauta, Zelimire. Vecito se pravis pametan oko toga.
Jakob Aman Posted November 11 Posted November 11 Kako uvek nesto sjebe momentum. Sad licne Sterlingu.
Coz29 Posted November 11 Posted November 11 Vazno je da stoji u mestu i da se ne pomera u osi, ni vertikalno ni horizontalno, cak i da je skočio pod tim uslovima ne bi bio faul od njega
Coz29 Posted November 11 Posted November 11 Ovo je da se ugasi TV i da se ne gleda više nikad kosarka Jer realnoooooo ovo?
Eddard Posted November 11 Posted November 11 Počeću i ja da verujem da je na nas bačena neka vlaška magija zbog ovih zicera.
Elevator Operater Posted November 11 Posted November 11 Just now, Eddard said: Počeću i ja da verujem da je na nas bačena neka vlaška magija zbog ćaci predsednika gladnog para i jebenog Tegeltije kao medijskog maga. 1
Coz29 Posted November 11 Posted November 11 1 minute ago, Eddard said: Počeću i ja da verujem da je na nas bačena neka vlaška magija zbog ovih zicera. Ma brate neznanje i pickavost Covek od 205cm polaze ko sisa Uzmi zakucaj to podigi publiku, unesi se protivniku u facu a ne ovo ko neka baba 1
Xpert Posted November 11 Posted November 11 Ovakvu grupinu bez herca bas treba okupiti. Svaka cast Zocu i Savicu. 1
Recommended Posts