Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 hours ago, Estrella Roja said: Fener u poslednjih 6 EL utakmica ima 1-5 a sa obzirom da sledeće nedelje igraju protiv Hapoela (gosti) i Reala (domaćini) velika je šansa da se taj negativan trend nastavi. Iz prvih četiri verovatno neće ispasti ali moguće je da neće biti u prvih 2. Znam da će mnogi reći da nije bitno koji si na kraju regularnog dela dokle god imaš prednost domaćeg terena u plejofu, ali ja se baš i ne bih složio sa tim. Od uvođenja plejina mnogo je bolje biti u prva dva i igrati protiv nominalno slabijih timova koji uz to igraju jedno/dve dodatne utakmice nego protiv timova koji imaju više od nedelju dana vremena da se spreme za seriju. Bogami ove sezone to nece biti slucaj bas tako.Zavrsis prvi o I dodje ti PAO sa osmog mesta ,sto uopste nije nerealno.Mislim da fener kalkulise i zato se izjednacio sa Realom i Olyem. Videcemo do kraja sta ce biti,ali neko ce morati na PAO,zamislite samo grcke blizance u duelu 🫢
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kako se namerno gube utakmice? Da su odmorili nekog nosioca ili više njih pa i ajde, kako se kaže jednom THT ajde nemoj dati 30, ljudi su i u Turskoj počeli da gube, Fener nema neku dubinu, a ni posebnu organizaciju, uveren sam da imaju najmanje asista u proseku u top 5 mozda i 8 ekipa. Naravno jači trening i spuštanje forme je moguće, mada to sad u Nba ritmu uopste nije lako kao pre 10+ godina. Ali ako odu na f4 i svi budu zdravi oni imaju 8-9 igraca od kojih svaki može igrati 25 min na finom nivou i par njih da popune vrlo mali deo minuta sa specijalnim zadacima. 5
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Fener je defanzivno zategnuta ekipa ali su ofanzivno prilično limitirani za kriterijume aktuelnog šampiona i contendera. Dosta ljudi ove je padalo u nesvest na Horton Tuckera ali ako mu zatvoriš ulaz on nije neka velika opasnost jer nije baš rafinirani šuter u pitanju. U pravu su ljudi koji tvrde da je njihova rotacija visokih za donji dom EL, posebno bez Melija koji je i u ovim godinama doktor i držao je koheziju ekipe na nivou, uvek birao prava rešenja. Mislim i ja da Šarasu ovaj deo sezone nije previše bitan i da je malo otpustio pritisak, a da će dodatno zategnuti kako krene PO i finiš sezone. 1
Recommended Posts