Borca Posted yesterday at 01:22 PM Posted yesterday at 01:22 PM Sportando prenosi da je Jaylen Hoard "na meti" Armanija, on ima jos 2 godine ugovora sa Makabijem ali navodno i izlaznu klauzulu u ugovoru.
Žilee Posted yesterday at 05:17 PM Posted yesterday at 05:17 PM Iz Dubaia ocekuju da uskoro zaigra Mam Zaite.
MilošVB Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jbt ja skroz zaboravio da je tamo. Koliki roster imaju...
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Quote "Kratka rekonstrukcija događaja vodi do večeri pre smene. Sve je kulminiralo tokom evroligaškog derbija protiv Milana, koji je Virtus ubedljivo izgubio. Povod je bio izbacivanje Edvardsa iz rotacije tokom meča. Odigrao je Amerikanac desetak slabih minuta u prvom poluvremenu i nije se vraćao u igru u drugom. Odluka je bila upadljiva, ali još važnije – na poluvremenu je došlo do žestoke rasprave između trenera i igrača. Ivanović je poručio Edvardsu da se ne vraća na klupu u nastavku, dok je igrač želeo da se vrati, uprkos pokušajima saigrača da smire situaciju", navodi novinar Valter Fuoki. https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/220420/italijanski-mediji-objavili-detalje-raskida-saradnje-virtusa-i-ivanovica/vest
Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Jednostavno nemoguće je izaći na kraj sa igračima u današnje vreme. Igrači biraju trenere, ne obrnuto. 1
Leo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da li se zna termin odigravanja zaostale utakmice izmedju Makabija i Hapoela?
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pise se da je Kris Dzouns u pregovorima sa Zvezdom. Komsije po meni maju verovatno najboljeg pleja u EL, kojeg ni ne koriste na pleju (nevezano za Dzounsa vec primedba usput). Mislim da Obrad nije ni svestan koliko tek moze da otkljuca napad Zvezde ali samo neka (ne) nastavi tako 😁
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 25 minutes ago, Žilee said: Wilbekin nije vise igrac Fenera. Baš me zanima ko će da se zaleti po njega.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, Chaos Is Me said: Baš me zanima ko će da se zaleti po njega. Da ti neko garantuje da ce biti zdrav cele.sezone,svako bi ga potpisao za drugog pleja od 15ak minuta.E sad zdravlje je najveci problem kod njega trenutno
Borca Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Baš me zanima ko će da se zaleti po njega. "Insajderi" sa X-a vec pominju AEK i Galatasaraj koji ga navodno zele odmah za ovu sezonu.
Recommended Posts