Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

"Kratka rekonstrukcija događaja vodi do večeri pre smene. Sve je kulminiralo tokom evroligaškog derbija protiv Milana, koji je Virtus ubedljivo izgubio. Povod je bio izbacivanje Edvardsa iz rotacije tokom meča. Odigrao je Amerikanac desetak slabih minuta u prvom poluvremenu i nije se vraćao u igru u drugom. Odluka je bila upadljiva, ali još važnije – na poluvremenu je došlo do žestoke rasprave između trenera i igrača. Ivanović je poručio Edvardsu da se ne vraća na klupu u nastavku, dok je igrač želeo da se vrati, uprkos pokušajima saigrača da smire situaciju", navodi novinar Valter Fuoki.

https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/220420/italijanski-mediji-objavili-detalje-raskida-saradnje-virtusa-i-ivanovica/vest

Posted

Pise se da je Kris Dzouns u pregovorima sa Zvezdom. Komsije po meni maju verovatno najboljeg pleja u EL, kojeg ni ne koriste na pleju (nevezano za Dzounsa vec primedba usput). Mislim da Obrad nije ni svestan koliko tek moze da otkljuca napad Zvezde ali samo neka (ne) nastavi tako 😁

Posted
30 minutes ago, Chaos Is Me said:

Baš me zanima ko će da se zaleti po njega.

Da ti neko garantuje da ce biti zdrav cele.sezone,svako bi ga potpisao za drugog pleja od 15ak minuta.E sad zdravlje je najveci problem kod njega trenutno

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Baš me zanima ko će da se zaleti po njega.

"Insajderi" sa X-a vec pominju AEK i Galatasaraj koji ga navodno zele odmah za ovu sezonu.