Borca Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sportando prenosi da su Nicolò Melli i Fenerbahce blizu dogovora o produzetku saradnje, a da je Mike James interesantan Barseloni u okviru letnje rekonstrukcije tima koju planiraju.
Gudura Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, Borca said: Sportando prenosi da su Nicolò Melli i Fenerbahce blizu dogovora o produzetku saradnje, a da je Mike James interesantan Barseloni u okviru letnje rekonstrukcije tima koju planiraju. Starina Mike James i rekonstrukcija....ko da zidas BW soliter svapskom ciglom😀
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Daniel Oturu je izlgeda slobodan na leto,mislim da ce Hapoel ponuditi ekstra ugovor da ga produzi,ali me ne bi zacudilo tipa Fener da uskoci tu.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Bogat večerašnji program, najzanimljivije bi trebalo da bude u Sarajevu, Valensiji i Madridu. Monako - Armani je isto važna utakmica za playin rasplet. Nadam se i da buđavi Efes može da iznenadi Barselonu koja se suklja već neko vreme, mada teška priča tu.
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Žilee said: Daniel Oturu je izlgeda slobodan na leto,mislim da ce Hapoel ponuditi ekstra ugovor da ga produzi,ali me ne bi zacudilo tipa Fener da uskoci tu. Fener place za dobrim centrom vec dve sezone, ali Oturu i sada ima 2m po sezoni ili malo manje, pa ko voli nek izvoli. Od nesto jeftinijih resenja mogli bi da zagrizu za Hejsa iz Monaka, naseg Buku ili cak Holmsa.
Recommended Posts