Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pao na ovakav roster pljune lovu i za NHD u po sezone. Gdje je to ograničenje za plate ili je samo mrtvo slovo na papiru?
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, Dzo23 said: Pao na ovakav roster pljune lovu i za NHD u po sezone. Gdje je to ograničenje za plate ili je samo mrtvo slovo na papiru? Od sledeće sezone stupa na snagu. Ako misliš na one seleri kep zajebancije. 1
NikolaTest Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Sector said: Nije se ni Vezenkov proslavio, jbg. Pare jesu nenormalne svakako ali ne mora značiti da će biti loš jer nije ništa uradio u NBA. Ti najbolji EL igrači ne bi trebali da idu u NBA kad uđu u neke godine, naročito 30+. Samo izgube vrijeme a i novac. Takođe, Ameri ex NBA u tim godinama uglavnom budu promašaji u EL, imamo samo u ovoj sezoni nekoliko primjera. Pricao je Vasa u nekom potkastu (mozda kod Edina) o ovome. Vasi je cilj (pored igranja u NBA-u naravno) bio da odere nekog kad se bude vracao. U fazonu ako sam sve vreme u EL, moj svaki naredni ugovor ne moze da ide mnogo vise od trenutnog (max 15-20% vise) jer se svi medjusobno znaju i to je neko nepisano pravilo. Ali kad se vracas iz NBA-a, taj sablon ne postoji nego krece licitacija i uzme igrac mnogo vise para nego sto bi uzeo da je bio u EL sve vreme. Ovo je slobodna interpretacija, slusao sam odavno ali to je poenta. 5
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, JPM said: Cenim da Miško već jako dugo ne traži igrače nego oni njega. Jednostavno, dokazao se kao neko ko može da ubaci svog klijenta u bogatu sredinu za ogromne pare. Plus Jokić mu je ogromna reklama. Traži ih, šta ti je. Ima zaposlene koji nemaju drugih obaveza. 2
Dzo23 Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 26 minutes ago, Carl Johnson said: Jel NHD Miskov? Nije. LIFT Sports Management
Recommended Posts