JPM Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Vidi se sličnost Srba i Turaka. 10 000 navijača Fenera vređa Atamanovu majku. Baš lepo.
rodriguez Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 hours ago, fedor said: Za televiziju koja je dozvolila coveku koji ima autorsku emisiju da bez posledica Kalinica naziva krivousti u programu ovo je nista... izvinjavam se, ko je to? retko gledam TV sem direktnih prenosa a arenu sam dobio kada je yettel kupio SBB.
NikadProtivŽelimira Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Komšije nakon nekoliko uvodnih kola prošle sezone imaju zaista fantastičan sudijski tretman. Večeras debi jednog od favorita i najskupljeg kluba u Izraelu, ogroman hajp, milijarder vlasnik kojeg će želeti da drže, a sudijski tretman da kažemo od dobrog do povoljnog za gostujuću ekipu. 2 1
rodriguez Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago i ja cenim dobar sarkazam 1 hour ago, JPM said: Vidi se sličnost Srba i Turaka. 10 000 navijača Fenera vređa Atamanovu majku. Baš lepo. turci su još malji deca, srbi su na nivou žena kurva 40 minutes ago, suptil said: molim ti se bobe da ih preuzme janis i odvede tamo gde su krenuli (xaxa)
le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 8 hours ago, NikadProtivŽelimira said: Baš zanimljivo veče večeras. Dubai-Makabi preti da bude utakmica sa mnogo poena, atraktivnih poteza i glupih odluka. Probao bih više poena i dvicu na Makabi, volim. Fener-PAO primarna utakmica za mene večeras, jedva čekam. Svi epilozi su mi u opticaju, a nadam se nekom produžetku. Hapoel-Komšije, ovih 1.40 mi je malo mnogo na Hapoel, koliko god da dobro igraju i dobro stoje na tabeli. Ne bih se iznenadio da komšije serviraju jednu bauns-bek pobedu, a svakako verujem da je hendikep -10 tip sa dosta vrednosti. Komšijska bekovska linija može dobro da parira za sada ponajboljoj, a deluje da u Butleru i Grahamu ima još mnogo rezerve... Oly-Valencia, ovde očekujem dosta laktanja, fizikalnu košarku gde pokušavam da vidim kako će Valensija izvući nešto ali ne uspevam. Voleo bih da bude iznenađenja, ali... Milano-Real, druga odlična utakmica u najavi večeras, kladže blago favorizuju Real, i mogu da razumem zašto... ali mi nešto miriše na dobro veče za Zakarija, što ću i ispratiti. Pariz-Barselona, nešto mi smrdi na kamenjarsko veče domaćih, voleo bih da Barsini veterani nastave na visokom nivou... a i Pariz nam je konkurent. Jedna sasvim korektna analizica Keni, predočeno na papir to bi bilo nešto ovako Dubai Makabi 2&+ 🟢 Hapoel Zvezda H2 🟢 Pariz Barsa tim1-&2 🟢 Zek Ledej up+ 🟢 Jedan kiks na grčke cigane, što se teško dalo predvideti, gj&wp 1 1
Recommended Posts