Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, fedor said:

Za televiziju koja je dozvolila coveku koji ima autorsku emisiju da bez posledica Kalinica naziva krivousti u programu ovo je nista...

izvinjavam se, ko je to? retko gledam TV sem direktnih prenosa a arenu sam dobio kada je yettel kupio SBB.

Posted

Komšije nakon nekoliko uvodnih kola prošle sezone imaju zaista fantastičan sudijski tretman. 

Večeras debi jednog od favorita i najskupljeg kluba u Izraelu, ogroman hajp, milijarder vlasnik kojeg će želeti da drže, a sudijski tretman da kažemo od dobrog do povoljnog za gostujuću ekipu.

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 3
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

i ja cenim dobar sarkazam

1 hour ago, JPM said:

Vidi se sličnost Srba i Turaka.

10 000 navijača Fenera vređa Atamanovu majku. Baš lepo.

turci su još malji deca, srbi su na nivou žena kurva

40 minutes ago, suptil said:

molim ti se bobe da ih preuzme janis i odvede tamo gde su krenuli (xaxa)

Posted
8 hours ago, NikadProtivŽelimira said:

Baš zanimljivo veče večeras.

Dubai-Makabi preti da bude utakmica sa mnogo poena, atraktivnih poteza i glupih odluka. Probao bih više poena i dvicu na Makabi, volim.

Fener-PAO primarna utakmica za mene večeras, jedva čekam. Svi epilozi su mi u opticaju, a nadam se nekom produžetku.

Hapoel-Komšije, ovih 1.40 mi je malo mnogo na Hapoel, koliko god da dobro igraju i dobro stoje na tabeli. Ne bih se iznenadio da komšije serviraju jednu bauns-bek pobedu, a svakako verujem da je hendikep -10 tip sa dosta vrednosti. Komšijska bekovska linija može dobro da parira za sada ponajboljoj, a deluje da u Butleru i Grahamu ima još mnogo rezerve...

Oly-Valencia, ovde očekujem dosta laktanja, fizikalnu košarku gde pokušavam da vidim kako će Valensija izvući nešto ali ne uspevam. Voleo bih da bude iznenađenja, ali...

Milano-Real, druga odlična utakmica u najavi večeras, kladže blago favorizuju Real, i mogu da razumem zašto... ali mi nešto miriše na dobro veče za Zakarija, što ću i ispratiti.

Pariz-Barselona, nešto mi smrdi na kamenjarsko veče domaćih, voleo bih da Barsini veterani nastave na visokom nivou... a i Pariz nam je konkurent.

Jedna sasvim korektna analizica Keni, predočeno na papir to bi bilo nešto ovako

Dubai Makabi 2&+ 🟢

Hapoel Zvezda H2 🟢

Pariz Barsa tim1-&2 🟢

Zek Ledej up+ 🟢

Jedan kiks na grčke cigane, što se teško dalo predvideti, gj&wp

• Love 1
  • Thanks 1
Posted (edited)
11 hours ago, MV91 said:

Итудис који одлучује утакмицу клупирајући срамотног Васу.

Zato je neko Itudis a neko Sale Obradović. Hijerarhija u petorci i selekcija šuta ne zavisi od jačine ugovora ili dogovora na početku sezone već od trenutne forme ili bar nacrtane akcije. Da nije tako Parker bi i kod Žoca i kod Ocokoljića dobijao sve šuteve u klač završnicama.

Ovo što radi Kodi Mekintajer to je ,,samoinicijativno bacanje lopte u pravcu u kojem bi trebalo da se nalazi obruč". Nastaviće sa tim luksuziranjem dok god je u tripu da pred svaki meč navlači kostim vuka. Setite se prvog derbija prošle pa i ove sezone. Kada je tako naložen i krene da igra van sistema nanosi veliku štetu. Sale ne ume da ga klupira čak ni u tesnim završnicama gde je imperativ poštovanje dogovorene primarne akcije i još nije našao način kako da mu utuvi u glavu da nas satire upravo usiljenim prangijanjem preko bloka iz neizgradjenih pozicija.

Nisi ti taj pogadžač bratko...

Edited by wing
  • Like 1