Borca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gytis Radzevicius potpisao ugovor sa Baskonijom. Hamidou Diallo koji je prosle sezone igrao u Kini je napustio Baskoniju posle placanja izlazne klauzule zbog odlicne ponude iz Kine (znacajno lukrativniji ugovor od onog koji je imao u Baskoniji).
bekrinjo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 37 minutes ago, Kooineeperk said: Koja smejurija od organizacije... Zna li se razlog? Jedino sam našao informaciju da su izraelski klubovi u procesu stvaranja uslova da se utakmice igraju na tlu Izraela. 1
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 3 hours ago, suptil said: Sezona 25/26? Jel pazario neko preko ovog sajta, jel pouzdan? Vidim da prodaju NBA i EL albume sa svim nezalepljenim slicicama za samo 6k dinara. Uzeo bih sigurno neki ako su legit. edit: Vidim sad da su zvanicni distributeri Paninija, znaci da bi trebalo da jesu. Edited 1 hour ago by MrTripleDouble
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, MrTripleDouble said: Jel pazario neko preko ovog sajta, jel pouzdan? Vidim da prodaju NBA i EL albume sa svim nezalepljenim slicicama za samo 6k dinara. Uzeo bih sigurno neki ako su legit. edit: Vidim sad da su zvanicni distributeri Paninija, znaci da bi trebalo da jesu. Uzimao ja, sve bilo ok. 1
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, bekrinjo said: Utakmica Hapoel J. - Venecija će se ipak odigrati sutra u Beogradu, Hapoel TA će dočekati Asvel u Bugarskoj. Zna li se povod igranja ova dva tima? Šalim se, nego niko nije primetio lapsus, pa da ja budem pametan.
bekrinjo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Dropkick Murphys said: Zna li se povod igranja ova dva tima? Šalim se, nego niko nije primetio lapsus, pa da ja budem pametan. Hapoel Jerusalim i Venecija igraju meč Evrokupa
Knipex Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 28 minutes ago, Dropkick Murphys said: Zna li se povod igranja ova dva tima? Šalim se, nego niko nije primetio lapsus, pa da ja budem pametan. Tebra nemoj da čitaš dijagonalno ja tito nego sa razumevanjem i onda vidiš da nema lapsusa Šalim se, isto sam pomislio, ali sam onda pročitao još jednom pažljivije. 1
Dropkick Murphys Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 34 minutes ago, bekrinjo said: Hapoel Jerusalim i Venecija igraju meč Evrokupa Fuck. Baš sam bio pametan : ) Bekrinjo ne greši.
Knipex Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 2 minutes ago, Čvarkov said: Pa ipak je pogrešio topik. Pa i nije, u drugom delu posta je vest da Hapoel iz Tel Aviva dočekuje Asvel u Bugarskoj.
Čvarkov Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago Pa u drugom delu posta nije pogrešio topik. Najbolje da @fancy splituje post.
Recommended Posts