Borca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gytis Radzevicius potpisao ugovor sa Baskonijom. Hamidou Diallo koji je prosle sezone igrao u Kini je napustio Baskoniju posle placanja izlazne klauzule zbog odlicne ponude iz Kine (znacajno lukrativniji ugovor od onog koji je imao u Baskoniji).
bekrinjo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 37 minutes ago, Kooineeperk said: Koja smejurija od organizacije... Zna li se razlog? Jedino sam našao informaciju da su izraelski klubovi u procesu stvaranja uslova da se utakmice igraju na tlu Izraela. 1
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 3 hours ago, suptil said: Sezona 25/26? Jel pazario neko preko ovog sajta, jel pouzdan? Vidim da prodaju NBA i EL albume sa svim nezalepljenim slicicama za samo 6k dinara. Uzeo bih sigurno neki ako su legit. edit: Vidim sad da su zvanicni distributeri Paninija, znaci da bi trebalo da jesu. Edited 1 hour ago by MrTripleDouble
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, MrTripleDouble said: Jel pazario neko preko ovog sajta, jel pouzdan? Vidim da prodaju NBA i EL albume sa svim nezalepljenim slicicama za samo 6k dinara. Uzeo bih sigurno neki ako su legit. edit: Vidim sad da su zvanicni distributeri Paninija, znaci da bi trebalo da jesu. Uzimao ja, sve bilo ok. 1
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, bekrinjo said: Utakmica Hapoel J. - Venecija će se ipak odigrati sutra u Beogradu, Hapoel TA će dočekati Asvel u Bugarskoj. Zna li se povod igranja ova dva tima? Šalim se, nego niko nije primetio lapsus, pa da ja budem pametan.
bekrinjo Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 15 minutes ago, Dropkick Murphys said: Zna li se povod igranja ova dva tima? Šalim se, nego niko nije primetio lapsus, pa da ja budem pametan. Hapoel Jerusalim i Venecija igraju meč Evrokupa
Knipex Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 28 minutes ago, Dropkick Murphys said: Zna li se povod igranja ova dva tima? Šalim se, nego niko nije primetio lapsus, pa da ja budem pametan. Tebra nemoj da čitaš dijagonalno ja tito nego sa razumevanjem i onda vidiš da nema lapsusa Šalim se, isto sam pomislio, ali sam onda pročitao još jednom pažljivije. 1
Dropkick Murphys Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago 34 minutes ago, bekrinjo said: Hapoel Jerusalim i Venecija igraju meč Evrokupa Fuck. Baš sam bio pametan : ) Bekrinjo ne greši.
Knipex Posted 4 minutes ago Posted 4 minutes ago 2 minutes ago, Čvarkov said: Pa ipak je pogrešio topik. Pa i nije, u drugom delu posta je vest da Hapoel iz Tel Aviva dočekuje Asvel u Bugarskoj.
Recommended Posts