Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Igramo barem 30% bolje nego protiv Baskonije..i to bez,verovatno,najbitnijeg igraca..Dubai je ozbiljan evroligas,ostaje mi da se nadam da cemo barem priblizno ovakav pristup imati i u derbiju..ako tako bude,rutiniracemo ih..

• Like 1
Posted

Petrusev kad je motivisan i prisutan najbolja cetvorka u EL  bez ikakvog preterivanja,ali problem je taj sto to budr u 5 utakmica za celu sezonu.Golemac mu lepo obrusio pred kraj.

• Ha-ha 3
Posted
2 minutes ago, Dzo23 said:

Nwora počeo da uzima nerezonske šuteve. 

Rivero fantastičan

On cele sezone uzima nerezonske suteve, samo sto mu je u pocetku to ulazilo

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Sve se može kad se hoće, tako i odbrana dobra igrati.

Izgleda da je bilo ribanja i nekih razgovora nakon Barse, jer ovo nije Zvezda koju smo navikli zadnja dva mjeseca gledati

Posted
Just now, Truman said:

Ma mislio sam na ovu utakmicu. 15 minuta je bio "normalan", ali onda je krenuo ono njegovo. 

Posted
3 minutes ago, bodo said:

Sa Papijem dobijamo ozbiljniju igru u reketu. Baš se dobro kreče. 

Papi je čvrst kao Gibraltar.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Za one sa slabijim fokusom...Jordan Nwora je u 18-om minutu tekme nakon iso driblinga dodao loptu Karteru. Bilo posle i na usporenom...

Biće mira na bliskom istoku, mire se rusi i ukrajinci i Tramp priznaje da je Linč snimio ,,sletanje" na Mesec.

Edited by wing
  • Like 1
Posted
7 minutes ago, Truman said:

Meni nikad nije smetala ta divljina i losi sutevi jer to radi kroz karijeru, kad ulazi super kad ne ulazi vadi ga i to je to. Nisam ocekivao da bude toliko tragican i sramotan u odbrani ove sezone, to mi je mnogo vise smetalo.

Posted

Dobri smo, energija iznenadjujuce odlicna, Papi i Miljenovic bez greske.

Mora se priznati i da je Dubai odigrao kriminalno poluvreme. Kaboklo sa par Shaqtin' a Fool poteza.

Posted

Mi od Miljena moramo da napravimo  neku verziju Alekse. Pustis ga sad u derbi i da pogresi,jedno njegovo pozrtvovanje u odbrani bi diglo u trans arenu.

• Like 1
Posted
Just now, DijametralnoSuprotan said:

Meni nikad nije smetala ta divljina i losi sutevi jer to radi kroz karijeru, kad ulazi super kad ne ulazi vadi ga i to je to. Nisam ocekivao da bude toliko tragican i sramotan u odbrani ove sezone, to mi je mnogo vise smetalo.

Danas je i dobar u obrani. Imao je jedno dve krađe čini mi se. I onaj pas sa svoje polovice za kontru.

• Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, bodo said:

Danas je i dobar u obrani. Imao je jedno dve krađe čini mi se. I onaj pas sa svoje polovice za kontru.

Ma ne kazem za danas, nije ova tekma nikakav reper. Dubai odradjuje sa sto manje potrosnje ovo. Mislio sam generalno na citavu sezonu. Neki Nedovicev nivo odbrane.

Edited by DijametralnoSuprotan