K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobrića rešava i Arijan Lakić, nije samo do EL, dečku je sledeća stanica KK Hajduk Veljko iz Negotina. 3
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dobric gleda kako Lakic skace i postize poene na kraju cetvrtine, uh... 1
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva je tranja nas kapiten Ognjen Dobric, nadam se da se razilazimo sledece sezone. 4
dunaj95 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sve se mijenja, treneri, igrači, samo je jedno sigurno, uvijek ima po koja dežurna budala na parketu u crnom dresu... 2
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Just now, vinogradskaopera said: Kakva je tranja nas kapiten Ognjen Dobric, nadam se da se razilazimo sledece sezone. Mislim da je teča uredio ugovor na dve godine poslednjeg dana u nas. Edited 1 hour ago by Bejn
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Yago odlican u odbrani za sada. Ne može mu ništa Kalates, a ideja je da ga napadne ‘dole’. 1 1
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Bejn said: Mislim da je teča uredio ugovor na dve godine. Kapiten i zamenik kapitena moraju da lete iz kluba kako znaju i umeju.
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Bejn said: Mislim da je teča uredio ugovor na dve godine. On ispod tri godine nije zaključivao sa domaćom osnovom. Taj slučaj je i sa Dobrićem.
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A jbt koliko upisa protiv Dobrica samo zbog jednog skoka Lakica pored njega 1 1
DijametralnoSuprotan Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Yago odlican u odbrani za sada. Ne može mu ništa Kalates, a ideja je da ga napadne ‘dole’. Ma odlican, dve poklonjene lopte u ruke za 6-0.
K.Dot Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hahah teraj ga bre u Brazil, daj Filipa Čovića, ne može biti gori od njega.
Filbi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovi nasi stvarno misle da su mnogo bolji igraci od partizanovih... 1
vinogradskaopera Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Volter said: Jago brzo vratio Partizan u igru. Ne da ga izbaci iz petorke, nego da ga posalje na tusiranje i kuci slobodno.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Ma odlican, dve poklonjene lopte u ruke za 6-0. Just now, DijametralnoSuprotan said: Ma odlican, dve poklonjene lopte u ruke za 6-0. U odbrani sam napisao, do tad je i bio odličan u oba pravca.
Issey Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I posle što se kritikuje Obradović... Čovek ne zna da vodi utakmice... 1
YAO Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da covek ne zameni Jaga posle serije gresaka....neverovatan je
Recommended Posts