Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Koliko je ova Kristina bolja riba na grobarskim utakmicama nego na našim. Kod nas se obuče uvek kao neka jeftina šatorska pevaljka. Kad igra Partizan pripisao bih joj kuću i okućnicu na keca. 

• Ha-ha 6
Posted (edited)

Mogao sam stan da stavim da će Kodi da usere motku. Ne mogu da verujem, da kad imaš Batlera u timu, sme on da uzme po ko zna koji put loptu da rešava 😳

Edited by ElPibe91
Posted (edited)
3 minutes ago, Sinnerman said:

Koliko je ova Kristina bolja riba na grobarskim utakmicama nego na našim. Kod nas se obuče uvek kao neka jeftina šatorska pevaljka. Kad igra Partizan pripisao bih joj kuću i okućnicu na keca. 

I moja žena je isto komentirala. Kaže da je bar neki ukras stavila u vidu nakita.😁

Edited by bodo
Posted

Odzelej i Dobrić su neverovatnom energijom izvukli makar 5 lopti za koje mi je delovalo da su njihove. Kalinić odličan u odbrani. Moneke previše pomaže, spušta se preduboko.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Mile1 said:

Jago i Batler isto minuta e moj obra

Koliko vidim ideja mu je da svežim Butlerom dokrajči protivnika u drugom, ali ne vadi se vruć igrač kao nisu faulovi u pitanju. Prošli meč je prošlo, danas mođda neće.

Posted
6 minutes ago, bodo said:

I moja žena je isto komentirala. Kaže da je bar neki ukras stavila u vidu nakita.😁

Cim tako kaze odma znas da je top riba 😂

• Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...