DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Cavani said: Opet isto, dobicemo ako damo 100+ poena. Odbranu ne doticemo. Ovo je neki novi nivo neigranja odbrane. Ne zanima nas bukvalno. Samo da ubacimo kos vise.
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi kad god i budemo agresivni oni nama dunu jedan faul ne moze se postena odbrana ni igrati
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko je ova Kristina bolja riba na grobarskim utakmicama nego na našim. Kod nas se obuče uvek kao neka jeftina šatorska pevaljka. Kad igra Partizan pripisao bih joj kuću i okućnicu na keca. 6
ElPibe91 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Mogao sam stan da stavim da će Kodi da usere motku. Ne mogu da verujem, da kad imaš Batlera u timu, sme on da uzme po ko zna koji put loptu da rešava 😳 Edited 3 hours ago by ElPibe91
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Statisticki gotovo izjednacen mec. Pir 55:55 recimo. Silna ce borba u drugom da bude.
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 3 minutes ago, Sinnerman said: Koliko je ova Kristina bolja riba na grobarskim utakmicama nego na našim. Kod nas se obuče uvek kao neka jeftina šatorska pevaljka. Kad igra Partizan pripisao bih joj kuću i okućnicu na keca. I moja žena je isto komentirala. Kaže da je bar neki ukras stavila u vidu nakita.😁 Edited 3 hours ago by bodo
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, bodo said: Hapoel drži odlična trojka na maloj razlici. bar 2-3 ubacili posle vrlo dobre odbrane Al jbg 1
Bejn Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odbrane bez. Daj Bože da nam ne stane napad u drugom. Očekujem 111:110 za nas.
Wook Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Izundu 0 poena, a najkonstantniji je igrač već neko vreme. Mora nešto ubaciti u drugom.
Glavonjic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odzelej i Dobrić su neverovatnom energijom izvukli makar 5 lopti za koje mi je delovalo da su njihove. Kalinić odličan u odbrani. Moneke previše pomaže, spušta se preduboko. 1
Wook Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Mile1 said: Jago i Batler isto minuta e moj obra Koliko vidim ideja mu je da svežim Butlerom dokrajči protivnika u drugom, ali ne vadi se vruć igrač kao nisu faulovi u pitanju. Prošli meč je prošlo, danas mođda neće.
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Moneke poprilično loš u prvom. U oba smera. Mora to bolje.
texas Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, bodo said: I moja žena je isto komentirala. Kaže da je bar neki ukras stavila u vidu nakita.😁 Cim tako kaze odma znas da je top riba 😂 2
bodo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, texas said: Cim tako kaze odma znas da je top riba 😂 O da. 1
DijametralnoSuprotan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Wainright u EL sut za 3p 29% protiv nas 4/4, nestvarno.
tejlor Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, tejlor said: Evo bubreg za Batlerov ugovor Evo drugi za Nvorin
Žilee Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5/5 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Wainright u EL sut za 3p 29% protiv nas 4/4, nestvarno.
Recommended Posts