bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Baš je teško gledati Jaga. Ali s obzirom na broj povređenih neminovno je
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam sta ocekujete Leprsavu igru? U 5 dana tri utakmice 9
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 2 minutes ago, srlepajce said: Ne znam sta ocekujete Leprsavu igru? U 5 dana tri utakmice Kosarkas mora biti zdrav.... Da bi se igrala kosarka. Jos uvek sam u neverici sta nam povrede rade. Edited 4 hours ago by suptil Slovo
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dosadni ste sa Jagom više. Očigledno nam treba za ABA ligu, a pored ovoliko povreda, igraće on I EL. Nije ta klasa, ali kad se već plaća, koristiće koliko toliko. Dečko se trudi, daje sve od sebe i više je nego solidan... 10
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Neku čudnu mučninu u stomaku mi izazivaju ove aba utakmice, sa sve bednom posetom, ogavnim sudijama, našim mrljavim pristupom dok protivnik grize, strahom da će se neko povrediti, Cakovićem za mikrofonom... Edited 4 hours ago by fradler 5 1
aleksa7 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago На старту друге четвртине, девет од десет поседа решили у своју корист - пет од пет реализованих напада и четири од пет успешних одбрана. Волео бих да победимо данас! 🤞
DijametralnoSuprotan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bas dobro izgleda ova petorka na terenu u oba smera. 1
K.Dot Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zašto Plavsic ne prenosi utakmice? Ne mogu da slušam ovog idiota više, počeo sam utakmice na mute da gledam. 4
vinogradskaopera Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da li sam ja to cuo od komentatora sledece: Dejan Davidovac - Filipo Inzagi 1
djenkoslav Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sto ne pusti Batlera da se uigrava? Jesam propustio nesto?
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, K.Dot said: Zašto Plavsic ne prenosi utakmice? Ne mogu da slušam ovog idiota više, počeo sam utakmice na mute da gledam. Negde se pojavila vest da od decembra krece 1
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, djenkoslav said: Sto ne pusti Batlera da se uigrava? Jesam propustio nesto? Nije u 12
nik_nurse Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovaj se sprda dok prenosi košarku,disciplinska komisija i takve gluposti. 1
bodo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, djenkoslav said: Sto ne pusti Batlera da se uigrava? Jesam propustio nesto? Kažu da je povređen.
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, djenkoslav said: Sto ne pusti Batlera da se uigrava? Jesam propustio nesto? On je na redu za čizmu, jbg
djenkoslav Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, bodo said: Kažu da je povređen. Ja nemam reci... Kako je moguce? Ko pravi čizme se ovajdio od zvezde.
Recommended Posts